SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazi'nin Sorunlarını Projelerini Değerlendirdik"

0
Güncellendi - 2018-05-11 00:33:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kernek Şelale Lokantasındaki kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Genel Sekreter Ercan Turan, MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları, şirket genel müdürleri, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ile Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları katıldı.

Polat: Muhtarlar belediyelerimizin en büyük yardımcısı

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, elbirliğiyle Malatya’ya hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Muhtarların toplumun en kılcal damarlarını temsil eden seçilmiş kişiler olduğunu söyleyen Başkan Polat, “Muhtar; garibanı, yetimi, yolda kalmışı bilir ve ona el uzatır, yardımını esirgemez. Belediyelerimizin en büyük yardımcısıdır. Var olan sorunların çözümü için uğraş verir. Büyükşehir Belediyemiz Malatya’nın tümüne hizmet götürüyor. Bu hizmetlerin yapılmasında muhtarlarımız öncülük ediyor. Tek düşüncemiz kaliteli hizmet üretmek. Bunun yolu da istişareden ve ortak akıldan geçiyor. Battalgazi ilçemizin sorunlarını ve yapılan projeleri ekibimizle değerlendirdik. Malatya’mızı hep birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ortaç: Zor bir görev

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır’ın, Malatya’yı çok yüksek bir çıtaya çıkardığını belirten Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, göreve yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın zor bir görev üstlendiğine dikkat çeken Ortaç, “Malatya, Özal sonrası siyasi anlamda en güçlü dönemlerinden birini yaşıyor. İyi bir şeyi daha ileriye götürmek zordur. Siz bu bayrağı daha ileriye taşıyabilecek güçtesiniz. Zor şartların adamısınız. Malatya sizden çok şey bekliyor. Bizlerde bundan sonra size yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak Malatya ve mahalleleri ile ilgili sorun, istek ve temennilerini Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Gun geçmiyor ki Malatya'da bir gariplik daha yaşanmasın: Buyuksehrin atanmış başkanı Sn. Polat, Battalgazi ilcesinin sorunlarını dinlediği toplantıda, Battalgazi Belediyesinin halk tarafından seçilmiş başkanı sn Gurkan yok.... o degilde Malatya'daki akpartili siyasiler niye boyle duruyorlar...Ornek sn. Polat..Ya arkadas, tamam sen de inanamiyorsun nasil o makamlara geldigini ama bir sekilde oldu...biraz etrafına gül, baskan gibi dur....sag bastaki şapkalı muhtar amca belediye başkanı gibi duruyor resimde, sn Polat da sanki 50 nüfuslu bir köyün muhtari gibi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Lokanta nın ismi de güzelmiş ŞELALE :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Arzuhalci (5 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesinin sorunlarına bir çözüm getiremedin şimdide oralara el atıyorsunuz halkta size el atıcak !
    0
    0
    Yanıtla
  • keferdizli (5 yıl önce)
    Selahattin başkan nerde? Çok ayıp ettiniz Battalgazililere karşı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    İlçe AKP Belediye başkanı devre dışı bırakılmış Battalgazi de 24 Haziranda sizi devre dışı bırakacak unutmayın bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (5 yıl önce)
    Selahattin başkan neden yok bu toplantıda.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sümeyye (5 yıl önce)
    Genel sekreter yardımcısı egosu tavan yapmış olan SAYIN sinan çeçen normal vatandaş, muhtar,personel, mahalle temsilcisiyle bile konuşma tenezulunde bulunmadığı gibi, toplu fotoya katılma tenezulunde de bulunmamış.Yani başkanı ni bile hiçe sayan bu kişi neden halen o makamda bekletiliyor.daha fazla yandaşını tanıdığını sorgusuz sualsiz ise yerleştirmek içinmi.SAYIN HACI BAŞKAN BI ARAŞTIRSIN BU DURUMU LÜTFEN.....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUKANKAĞAN-1928 (5 yıl önce)Sümeyye isimli kullanıcı yorumuna
    1 sene sonra seçim var ne çabuk pozisyonlara büründünüz , malatya halkı yapılanları unuturmu , gün gelir devran döner sümeyye VE HALK KENDİSİ İÇİN ÇALIŞANI BAŞINA GETİRİR , SİZ ISINMA TURLARI ATIN SADECE :) GERÇEK MAÇTAKİ OYUNCULARI VE GALİBİ ANCAK HALK BELİRLER !.
    0
    0
    Yanıtla