SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zor Sefer Çarşamba Günü Başlıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 1'i kupa, 2'si lig olmak üzere 3 zorlu deplasman maçı için 9 günlük yolculuğuna Çarşamba günü başlayacak.

ZORLU MARATON..
Çaykur Rizespor galibiyetiyle büyük moral bulan Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'la deplasmanda, Turkcell Süper Liginde Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor ile oynayacağı zorla maçlar için, Çarşamba sabahı kentten ayrılıyor.

23 Mart Perşembe akşamı Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Malatyaspor, 22 Mart Çarşamba sabahı kahvaltıdan sonra otobüsle Gaziantep'e hareket edecek.

Malatyaspor'un 9 gün sürecek zorlu deplasmanlarının programı şöyle:

22 Mart Çarşamba: Malatya'dan Gaziantep'e hareket, Gaziantep'te antrenman ve Grand Otel'de geceleme..

23 Mart Perşembe: Saat 20.00'de Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor karşılaşması (Bu maç Lig TV'den naklen yayınlanacak) ve maç sonrası Gaziantep Grand Otel'de geceleme.

24 Mart Cuma: Saat 12.15'de Gaziantep'ten uçakla İstanbul'a hareket. 16.00'da Fenerbahçe tesislerinde antrenman. Suadiye Otel'de geceleme..

25 Mart Cumartesi: Saat 16.00'da Fenerbahçe tesislerinde antrenman ve Suadiye Otel'de geceleme..

26 Mart Pazar: Saat 19.00'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile lig maçı ve Suadiye Otel'de geceleme.

27 Mart Pazartesi günü: Ligdeki Vestel Manisa erteleme maçı için saat 11.00'de İstanbul'dan İzmir'e hareket ve Princes Otel'de konaklama..

28 Mart Salı: İzmir'de antrenman ve Princes Otel'de geceleme..

29 Mart Çarşamba: İzmir'den karayoluyla Manisa'ya hareket ve Vestel Manisaspor ile lig erteleme maçı oynanması, maç sonrası İzmir'e dönüş ve Princes Otel'de konaklama..

30 Mart Perşembe: Saat 10.00'da İzmir'den İstanbul'a, 12.15'te de İstanbul'dan Malatya'ya uçakla seyahat.

KUPA MAÇININ HAKEMLERİ..
Öte yandan, 23 Mart Perşembe Gecesi Gaziantep'te oynanacak olan Gaziantepspor- Malatyaspor Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. maçını; Aytekin Durmaz, Murat Şahin, Orkun Aktaş'tan oluşan hakem triosunun yöneteceği açıklandı.

Çeyrek finalde Malatya'da oynanan ilk maçta Gaziantepspor'u Senkerik'in golüyle 1-0 yenen Malatyaspor, bu avantajıyla çıkacağı ikinci maçta, rakibini elemeyi amaçlıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız