SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zor Viraj...!

A- A+ PAYLAŞ

Fikstür avantajlarını iyi kullanacaklarını belirten Malatya'nın hocası İsmail Kartal, hedeflerinin 25 puan olduğunu söyledi.

Evlerinde Mardinspor'u konuk edecek olan Malatyaspor, bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak görüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, zor bir virajda olduklarını belirterek, "Artık geriye bakmıyoruz. Kalan 9 maçımızdan 25 puan almayı hedefledik. Bu hesap tutarsa amacımıza ulaşırız. Fikstür avantajımız var, 5 maçı evimizde
oynayacağız. Mardinspor karşılaşmasıyla çıkışa geçeceğiz" dedi.

SIKINTI YAŞADIK

Devre arasında istediği futbolcuları alamamın sıkıntısını yaşadıklarını da dile getiren Kayısıların tecrübeli hocası, konuşmasını şöyle tamamladı: "Her kulüpte yaşanan sıkıntıları biz de yaşadık. Transfer döneminde istediğimizi almadık. Ama yine de iyi bir takım yarattığımızı düşünüyoruz. Taraftarımızın da yardımına ihtiyacımız var. Bize inansınlar."

Mardinspor Seri İstiyor

Mardinspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Malatyaspor karşılaşmasından 3 puan hedeflediklerini söyledi. Sıkıntılarının olduğunu da sözlerine ilave eden Uçar, "Bunu atlatmak için mutlaka bir seri yakalamamız gerek. Orduspor bunu başardı. Şimdi sıra bizde" diye konuştu.

Maç Saati..

* Malatyaspor - Mardinspor

Pazar - Saat: 13:30 Stat: İnönü

Mustafa Kamil Abitoğlu(Hakem)
Alper Ulusoy(1. Yardımcı Hakem)
Serdar Akçer(2. Yardımcı Hakem)
Nihat Akman(Dördüncü Hakem)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız