SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlanırız Dedik, Öyle Oldu.."

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, futbolcuların rakibi ciddiye almamasından yakındı ve "Belki de Galatasaray maçını düşündüler"dedi. 2-2'nin üzüntüsünü yaşayan Sebatspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise "Yazık oluyor bizim takıma" iye konuştu.

UÇAR'IN AÇIKLAMALARI..
Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, “Beklendiği gibi oldu. Hafta içerisinde rakibi ciddiye almazsak zorlanırız dedik ve öyle de oldu. Belki futbolcularım önümüzdeki hafta Galatasaray ile oynanacak maçı düşünmüş olabilirler. Ama rakibi her zaman ciddiye almak zorundasınız. Bu maçta orta sahada çok hatalı paslar verildi. Defansta da kademe hataları fazla oldu. Bizim için tek sevindirici yan, 2-0 yenilgiye düştükten sonra futbolcularımın maçı çevirmek için yaptıkları mücadele oldu ve neticede sahadan 1 puanla ayrıldık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” değerlendirmesini yaptı.

Uçar, yaptıkları hataların hafta içi futbolcularla yapılacak toplantıda ele alınacağını söyledi.

Uçar, takımda gençleşmeye ilişkin bir soru üzerine, “Doğal olarak her takım gençleşmek ister. Ama bizim için erken olduğu ortaya çıktı. İlhan’a, Güngör’e şans verdim, yine vereceğim. Ama şu anki mevcut kadroda riskli olduğunu gördük” dedi. Uçar, bir başka soru üzerine,oyuncu değişikliklerini performansa göre yaptığını, geç kalmadığını, çünkü değişikliklerin 50 ve 70. dakikalarda yapıldığını belirtip, “Sakatlık da olabilirdi. Bunları göz önüne almak zorundayız” değerlendirmesini yaptı.

Uçar, 18 yakınlarında şut atmayıp gereksiz yan pas yapmalarının hata olduğunu, antrenmanda bunu çalışmalarına karşın maçta uygulanmadığını belirtti. Uçar, “şut atmamak ve etkisiz orta yapmak eksiğimiz” değerlendirmesini yaptı.

Murat Erdoğan’ın oyundan alındıktan sonra tepki gösterdiğini anımsatan bir gazeteciye Uçar, bu oyuncunun ilk yarıda 3 kere ofsayda düştüğünü, 2 kez top kaybettiğini, moralinin fazla bozulmaması için oyundan çıkardığını belirtip, “Tepkisi doğal. Kimse oyundan alınmak istemez. Ben de istemem. O tip futbolcuları seviyorum. Umarım hırsını maçlarda da gösterir” karşılığını verdi.

Uçar, yağmurun ağırlaştırdığı sahanın kendi aleyhlerine olduğunu da sözlerine ekledi.

KURTAR: "ŞANSSIZDIK.."
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise şöyle konuştu:

"Şansızlıklar bu maçta da kendini gösterdi. Bir penaltı atışından yararlanamadık. 2-0 öne geçtiğimiz maçta son dakikalarda kalemizde gördüğümüz golle sahadan 1 puanla ayrılabildik. Genç futbolcularımız ile mücadele ediyoruz. Onları kutluyorum. Çok yazık oluyor bu takıma. Biz iyi bir takımız. Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Karşılaşmanın hakemi iyi bir maç ortaya çıkardı. Son saniyelerde yediğimiz beraberlik golü öncesinde Miloşevski başından darbe aldı. Hakem sanırım pozisyonu görmedi. Bunlar olabilir. Artık kalan maçlarımızda iyi futbol ortaya koymak için mücadele edeceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız