SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlayıcı Davranamayız Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da kulüp başkan vekili Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret ederek, kombine bilet satışları konusunda destek istedi.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Malatyaspor Kulüp Başkan vekili Mehmet Aydın, "Biz, 11 arkadaş Malatyaspor'un kapanmaması adına takımı sahiplendik. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır dışında bize herhangi bir destek olmadı. Takımın ilerleyip, başarılı olması için belirli bir bütçeye sahip olması gerekiyor. Malatyaspor'da geçmişte yapılan hatalardan dolayı gelirlerine el konulmuş durumdadır. Bu kapsamda sadece kombine bilet satışı ve reklam gelirleri yanında Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın verdiği destekten başka bir gelirimiz bulunmamaktadır. Bugünde kombine biletlerimizin satışlarına destek olmanız için sizi ziyaret ettik. Tabi ki siz Futbol şehrinden gelen bir insansınız ve Futbol'u iyi biliyorsunuz. Sayın Valim bizlere yardım edin" dedi.

Vali Ulvi Saran ise, "Epeyce bir belirsizlik döneminden sonra Malatyaspor'un bir yönetime kavuşması bizleri sevindirdi. Umarım böyle bir zorlu ortamda devraldığınız görevi yerine getirirsiniz. Tabi zorluklar Anadolu kentlerindeki takımların hepsinde var. Takımların ayakta durması, önemli ölçüde ilimizin ekonomik ve ticari potansiyelinde spora gönül veren arkadaşlarımızın destek vermesiyle olacaktır. Bize düşen görev ise özellikle sporun alt yapısını geliştirmek, tesisleri geliştirmek ve spora ilgi duyanları gerekli imkanlara kavuşturmaktır. Bir dernek olarak faaliyetlerinizi rahatça yerine getirmeniz için bize düşen ne görev varsa yerine getireceğiz. Ama kaynağın temini vatandaşlarımız katkı ve bağışlarıyla yapılabilir. Bu konuda bizim üzerimize düşen görevler yasal sınırlar içerisinde yapılabilecek görevlerdir. Her şeyden önce sizleri denetlemek gibi bir sorumluluğumuz da var. Ben, burada spor alanındaki sıkıntıların çözümü için Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'ı Malatya'ya davet etmiştim. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar geldiler ve birçok şeyi gözden geçirdiler. Tabi bizim katkılarımız yasaların izin verdiği ölçüde olabilir. Sizlere maddi açıdan doğrudan doğruya bir adres gösterme gibi bir yetkimiz olamaz. Gerekli yerlere müracaat ediyorsunuz. Biz de bize düşen bir şey varsa yaparız ama yasal sınırların dışına da çıkamayız. Ben burada çağrıda bulunuyorum değerli halkımıza Malatyaspor'a destek olsunlar ve maçları izlemeye gelsinler. Ben de maçları izlemeye gelirim. Hatta kombine bilet ben de alırım ama başka doğrudan doğruya bunun dışında bir katkı sağlama durumunda olamayız. Gelirlerimizin de hesaplarını vermekle yükümlü olduğumuz için bu çerçevede bu çalışmayı sizin yürütmeniz gerekiyor. Biz, sizleri denetleme mevkiinde bulunuyoruz. Şuanda herkese kombine bilet alması için çağrıda bulunuyorum. Doğrudan bilet satışı konusunda çalışmada bulunamayız. İlgili kuruluşlarımıza sizlere destek vermesi konusunda özendirici çağrıda bulunabiliriz. Bir takım yanlışlar şimdiye kadar oldu. İlgili mercilerin sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Ben size yardımcı olacağım ama belirli şekillerde olacaktır. Bu konuda zorlayıcı davranamayız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız