SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Bir 90 Dakika Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2016-03-31 02:36:30
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor, ligin 24. haftasında deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda bulunan Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısında sahasında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kalan Malatya Yeşilyurtspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek isteyen ve gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Malatya Yeşilyurtspor, kalan 3 haftada en iyi puanları toplamanın hesaplarını yapıyor. Ligde 24. hafta deplasmanda lider Elaziz Belediyespor'a konuk olacak olan turuncu yeşilliler, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Elaziz Belediyespor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade etti.

Tekin, puan kaybına tahammülü olmayan Elaziz Belediyespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını kaydederek, "Şehit Kamil Belediyespor karşısında 1-0 öne geçmemize ve daha sonra pozisyonlar bulmamıza rağmen yenildik. Önümüzde Elaziz Belediyespor karşılaşması var. Lidere konuk oluyoruz. Zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor. Üst sıralarda yer alan takımlarında gözü kulağı bu karşılaşmada olacak. Zorlu deplasmanda en iyi şekilde mücadele edip, puan ya da puanlar kazanmak istiyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız