SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Bir Döneme Girdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli kalecisi Vedat Kapurtu, bu sezon şampiyonluk kapısından dönmeyeceklerini söyledi.

Başarılı eldiven, sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek için takım olarak kenetlendiklerini belirterek, "İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamını getirip, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" dedi. 

"İYİ ÇALIŞTIK"

Devre arası kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vedat, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Güzel antrenmanlar yaptık. Kampta, Feyyaz hocamız yükleme yapabileceği kadar bize yüklemeler yaptı. Ofspor maçı da ertelenenince o haftada hocamız yükleme yaptı. Takım olarak, ikinci yarının ilk maçında güzel bir mücadele örneği ortaya koyduk. O ağır sahada ortaya koyulan mücadeleden de anlaşılmalı kampta nasıl çalıştığımız" diye konuştu.

"ZORLU BİR PERİYODA GİRDİK"

Tecrübeli kaleci, takım olarak zorlu bir periyoda girdiklerini belirterek, şunları söyledi: "Önümüzde zorlu bir hafta var. Kendi sahamızda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştık. Hafta sonu Konya Anadolu Selçukluspor’a konuk olacağız. Hafta içi Çarşamba günü Ofspor’a konuk olacağız. Daha sonraki hafta sonu ise Tokatspor’u konuk edeceğiz. Bu 2 maçtan galibiyet ile ayrılarak, kendi sahamızdaki Tokatspor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Bu maçlardan galibiyet ile ayrılarak üst sıradaki yerimizi almak istiyoruz."

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

İkinci yarıya iyi başladıklarını ve bunun devamını getirmek istediklerini kaydeden Kapurtu, "Takım olarak futbolda istikrardan yanayız. Yolumuza istikrarlı şekilde ilerlemek istiyoruz. Yeni hocamız geldi. Bir futbolcu için yeni hoca, yeni şans demek. Lige Tavşanlı Linyitspor galibiyetiyle başladık. İyi bir başlangıç yaptık. Öylede tamamlamak istiyoruz. Önümüzde çok önemli bir periyot var" ifadelerini kullandı. 

"PAS YAPAN BİR TAKIMIZ"

Kapurtu, iç saha maçlarının bazen dezavantaja dönüşebildiğini belirterek, "İç saha maçları avantaj olarak görülüyor. Evet, seyirci yönünden avantaj fakat bizim için saha yüzünden dezavantaja dönüyor. Gerçekten sahamız çok kötü. Biz, pas yapan bir takımız. Bizim için o sahada mücadele etmek iki katı zor. Birde üstüne rakip kapanınca, işimiz daha da zorlaşıyor" şeklinde konuştu. 

"TAKIMDA AİLE ORTAMI VAR"

Takımda iyi bir ortam olduğunu ifade eden başarılı kaleci, şunları kaydetti: "Takım içinde biraz sıkıntılar oldu. Ama bunlar bizi ilgilendirmiyor. Bize futbolcu grubu olarak sahada aldığımız sonuçlar önemli. Fizik olarak çok iyi durumdayız. Takımda arkadaşlık çok iyi. Bir aile ortamı var. Takım olarak oynamışız ya da oynamamışız hiç önemli değil. Oynadığımız zaman elimizden gelenin en iyisini yapıp, oynamadığımız zamanda takım arkadaşlarımıza destek olmamız gerekiyor."

"BU SEZON ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ"

Vedat, sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamak istediklerini belirterek, "Şampiyonluk için sadece takım olarak kenetlenmek yetmez. Şehrinde kenetlenmesi gerek. Bu futbolcuların mücadelesi ile olacak bir şey değil. Şehir olarak bu mücadelenin içine girmemiz gerekiyor. Yoksa hepimizin ortak menfaati Yeni Malatyaspor’dur. Şampiyon olduğumuz zaman, bütün şehir kazanacak. Hepimiz kazanacağız. Şampiyon olduğumuz zaman, artılarını hepimiz kazanacağız. Ben iki sezondur bu kulüpteyim ve Şampiyonluğun kapısında dönüyoruz. Bu sezon inşallah dönmek istemiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız