SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Bir İngiliz Haftasındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Bu sadece bir başlangıç. İyi bir başlangıç oldu, devamını getirmemiz lazım" dedi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, "TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Biz özellikle iç saha maçlarını çok önemsiyoruz. Çünkü içeride kaybettiğiniz puanlar, ciddi sıkıntılar oluşturuyor. Onların telafisini dışarıda ararsınız. Rakibimizin kendilerine göre sıkıntıları vardı. Eminim ki, transfer sezonunun son gününe kadar takviye yapacaklardır. Aslında şanslıydık. Rakibimizle bu dönemde karşılaşmamız bizim için avantajdı" ifadelerini kullandı.

"YAPTIĞIMIZ İYİ ŞEYLER VAR"

Feyyaz Uçar, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında ortaya konulan futbolla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Rakipleri karşısında yaptıkları iyi işler olduğunu dile getiren Uçar, "Onun dışında oynadığımız oyunla ilgili memnuniyetim var. Yaptığımız iyi işler var. Genelde oyunu biz yönettik ve kontrol ettik. Rakip alana çok kolay geçtik. Kendi sahamızda çok fazla pas hatası yapmadık. İlerleyen haftalarda da göreceksiniz ki biz oyunu genelde rakip alanda oynamayı isteyen bir ekip görüntüsü çizeceğiz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını da yeterli olarak görüyorum. En az 5 pozisyon maç başı görmemiz lazım. Maçı hafızamızda canlandırırsak, attığımız goller dışında 3 tane yüzde yüzlük net pozisyonlar var. Bunlar bizim açımızdan önemli. Gol pozisyonlarına girmemiz oldukça önemli. Kaçırabilirsiniz ama pozisyona girmeyip, maçı 0-0 bitirmektense, 4-5 pozisyona girip 0-0 bitirmek şansımızı kullanmak açısından bizim için avantaj" şeklinde konuştu.

"ZORLU BİR İNGİLİZ HAFTASI BİZİ BEKLİYOR"

Tecrübeli çalıştırıcı, erteleme maçıyla birlikte zorlu bir haftanın kendilerini beklediğini belirterek, şunları söyledi: "Zorlu bir İngiliz haftası bizi bekliyor. TFF, erteleme maçımızı 28 Ocak Çarşamba gününe koydu. Bir deplasmandan sonra bir diğer deplasmana gideceğiz. Keşke içeride oynayacağımız bir maçtan sonra olsaydı. Bizim için daha avantajlı olabilirdi ama neticede TFF'nin de takvimle alakalı sorumlulukları var. Mutlaka düşündükleri bir şeyler vardır. Cuma günü 24 kişilik bir kadroyla buradan çıkacağız. Burada oyuncu bırakmak istemiyorum çünkü burada kalan oyuncuların yeterli idmanı yapacağını düşünmüyorum. Herkes takımıyla birlikte olacak. Deplasmana cezalı oyuncularımızı da götüreceğiz. Koray'ın Ofspor maçında cezası bitmiş olacak. Aynı şekilde Samed'in de cezası bitmiş olacak. Onlarda mutlaka Ofspor maçında önemli oyuncularımız olacaklar. Bu sadece bir başlangıç. İyi bir başlangıç oldu, devamını getirmemiz lazım. Eğer arkası gelmezse, kazandığınız galibiyetin bir anlamı olmaz. Sadece akıllarda bir 3 puan olarak kalır."

"YÖNETİM ONAY VERDİ"

Santrafora bir oyuncu almak istediklerini kaydeden Feyyaz, "Oyuncu grubu çok iyi niyetli ve pozitif. Dışarıdan gelen oyuncuyu hemen içlerine alıyorlar. O bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Transfer yaparken de, oyuncuların karakterlerine çok dikkat ettik. Sadık benim U-20'den öğrencim. O'nu iyi tanıyorum. Enes, Rıza hocanın yanındaydı ve onu da çok iyi tanıyorum. Samed'i zaten İzmir'de yaşayan herkes bir şekilde biliyor. Bunlara dikkat ettik. Samed konusunda biraz tereddütte kaldık ama bu grubun içerisinde iyi şeyler yapacağına inandık. Aynı şekilde yine dikkat edeceğiz. Özellikle forvete bir takviye yapacağız. Oynayacağımız bu 3 maç bizim için hem dezavantaj hem de avantaj. 3 maçın sonunda halen transfer yapma şansımız olacak. Belki yönetimden bir ekstra transfer daha isteyebiliriz. Yönetimde buna onay verdi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız