SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Bir Karşılaşma Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:52
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, İnönü Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da Konya Anadolu Selçukluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Konya Anadolu Selçukluspor'u yenip, iç sahadaki şansızlığımızı kırmak istiyoruz” dedi. 

Dardanelspor deplasmanında futbolcuların kazanma hırsı ve isteklerinin 3 puanı getirdiğini kaydeden Özkan, “Dardanelspor ile zorlu bir karşılaşma oynadık. Genç, koşan ve mücadele eden bir ekiple karşılaştık. Tabi saha zemininin kötü olması ve bizden bir gün önce maç yapan rakiplerimizin galip gelmesi takımı olumsuz etkiledi. Maça iyi başlayamadık. Ardından Ramazan’ın gördüğü kırmızı kart tamamen işi çıkmaza soktu. Ama biz devre arasında futbolcuların kazanma hırsını ve isteğini gördük. İkinci yarıda futbolcularımızın maçı çevireceği inancındaydık. Bu maç, futboldan çok karakterle ilgili bir maç oldu. Futbolcularımız ikinci yarıda sahaya karakterlerini yansıtarak, bütün sıkıntılara rağmen galip gelmesini bildiler. Zorda olsa, çok iyi futbol oynamasak da, futbolcularımız sonuca gitmesini bildiler ve üç puanı kazandık” diye konuştu.

Özkan, Konya Anadolu Selçukluspor’u yenip, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirterek, “Önümüzde 23 tane daha zorlu maç var. Bu hafta sahamızda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Lig sıralamasında alt sıralarda olmasına rağmen, oynadığı 5 deplasman maçının 2’sini kazanabilen bir takım. Enteresan bir yapıya sahipler. Genç, yetenekli ve çok koşan bir ekiple karşılaşacağız. Teknik heyetimiz bununla ilgili gerekli tedbirleri almıştır. Bu maçında kolay olmayacağını düşünüyorum. Bizimde deplasmanda mağlubiyetimiz yok. İç sahada da özellikle İnegölspor maçında iyi oynamamamıza rağmen şansızlık yaşadık. Ama bu her zaman olacak diye bir şey yok” şeklinde konuştu.

Sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini de sözlerine ekleyen Özkan, “Bu sezon daha karakterli futbolcu topluluğuna sahibiz. İnanılmaz bir taraftarımız var. Şehrimizin önde gelenleri de takıma destek oluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sezonu atlatacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız