SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlu Bir Maç Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Sakarya takımlarından Gebzespor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takımda sakatlığı bulunan Can ve kart cezalısı Serdar'ın Gebzespor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri kaydedildi.

Öte yandan Teknik Direktör Vedat İnceefe, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. İnceefe, Gebzespor maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Futbolcu arkadaşları da uyardım Gebzespor son sırada geçen haftada 8 gol yemiş, rahat maç olur, gibilerinden bir şeyler düşünmeyin dedim. Siz rakipten biraz daha fazla koşar, onların mücadelesinden biraz daha fazla mücadele ederseniz zaten maçı kazanırsınız. Arkadaşlara bu gibi önerilerde bulundum. Neticede her maç zor. Tabloya baktığınızda Gebzespor'un 10 tane gol atmışlığı var. Aynı şekilde bizimde 10 tane gol atmışlığımız var. Bizimde böyle bir sıkıntımız var. Ama galip gelip, bir sonraki hafta oynayacağımız Beypazarı Şekerspor maçını da kazanarak, 26 puanla devre arasına girmek istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren İnceefe, "Devre arasında çok iyi transfer yapamayabilirsiniz ama ihtiyacınızı giderecek transferler yapabilirsiniz. Çok iyi transferleri ancak sezon başında yapabilirsiniz. İyi futbolcular zaten takımlarında oynuyorlar. Bu gibi problemler var. Ama biz en iyi transferi yapmak için çalışıyoruz. Ama ne derece başarılı oluruz bilmiyorum. Transfer yapmayabiliriz. Stoper, orta sahaya ve santrafora futbolcu düşünüyorum. Bu üç bölge benim için önemli" diye konuştu.

İnceefe, devre arası yapılacak transferlerin tehlikeli olduğunu kaydederek, "Devre arası yapılacak transferler tehlikelidir. Kaliteli ve kişilikli insanlar getirmelisiniz ki, arkadaşlarda sindirebilsin. Eğer ki buraya gelecek futbolcu takıma bir şey veremeyecekse, buraya getirmemek daha anlamlı olur. Takımın transfere ihtiyacı var. Malatya'da herkes bunu biliyor. Ama katkı sağlayacaksa alacağız. Yoksa transfer yapmaya gerek yok. Buradaki ahengi de bozmanın bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

Transferde düşündükleri birkaç ismin olduğunu belirten İnceefe, "İyi futbolcular eğer bir problem yok ise takımı tarafından bırakılmaz. Bizde takımıyla problemi olan futbolcuları arıyoruz. Kafamızda düşündüğümüz birkaç adam var. Bunların kulübünden ayrılması problem olursa, yapacağımız transfer riske girer. Kafamızda düşündüğümüz isimler var ama hepsinin de kulüpleriyle mukaveleleri var" şeklinde konuştu.

İnceefe, geleceği düşünerek bir kadro oluşturmayı amaçladıklarını kaydederek, "Alt yapıyı oluşturmak lazım. Buraya gelecek kişilerin uyum sağlaması lazım. Bank Asya'ya çıkarsak futbolcular burada kalıcı olsun" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız