SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlu Bir Maç Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, 14 Şubat Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bingöl Belediyespor maçı hazırlıklarını taktik çalışmalarla tamamladı.

Sakat ve cezalılar nedeniyle Bingöl Belediyespor maçı öncesinde teknik heyette morallerin bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör Nihat Balan'ı ise kadrodaki mevcut futbolcuları kurma telaşı sardı. Taktik ağırlıklı çift kale maç esnasında sık sık oyunu durduran Balan, oyuncuları farklı alanlarda da değerlendirdi. Bingöl Belediyespor karşısında mutlak galibiyeti hedefleyen Turuncu-yeşilli takımda kart cezası nedeniyle Temin Süngürlü ile sakatlıkları bulunan Volkan Aydın, Engin Fırat ve kaleci Ergül Kurt'un forma giyemeyeceği kaydedildi. Taktik bir çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-yeşilli takım Cumartesi günü hafif bir ter idmanının ardından maç saatini bekleyecek.

Kulüp Başkanı Orhan Barman, Malatya Belediyespor'un klasman gurubunun güçlü takımlarından olduğunu, Bingöl Belediyespor maçında da saha avantajını kullanarak, galip gelmek istediklerini söyledi. Barman, klasman grubuna lider başladıklarını ve liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade eden Barman, "Klasman grubunda her maç zorlu geçiyor. Hatayspor maçıyla klasman grubu maçlarına iyi başladık. Bingöl Belediyespor ile kendi sahamızda oynayacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Saha ve taraftar avantajımızı kullanarak, galip gelmek istiyoruz" dedi.

Bu arada, 14 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Bayburt bölgesi klasman hakemlerinden Şerif Bayram yönetecek. İnönü Stadı'ndaki maç saat 13.30'da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız