SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlu Bir Maç'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Teknik direktör Hamza Hamzağlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir dönemde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Biz sıkıntılı süreçte olması gerekeni yaptık. Hedeflerimiz belliydi, bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Sonuçta Orduspor maçından galibiyetle ayrıldık" diye konuştu.

Malatyaspor'un şehrin lokomotifi olması gerektiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Taraftarlarımız bizlere ilk geldiğimiz günden bu yana büyük ilgi gösteriyor. Biz de şehrin lokomotifi olmamız gerektiğini her defasında vurguluyoruz. Tabi destek görmeniz için takım olarak bir şeyler göstermeniz gerekir. Taraftarlarımız da sağolsun bizleri yalnız bırakmadılar. Şehir tam anlamıyla bütünleşmeye başladı" diye konuştu.

Şimdi önlerinde zorlu Boluspor deplasmanı olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, "Boluspor iyi bir kadroya sahip. Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak isteyecekler. Biz maçın zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak Bolu deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız