SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Bir Maça Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:17:40
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında PTT 1. Lig ekibi Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, gruplara kalmayı hedefliyor. 

Samsunspor ile 29 Ekim Çarşamba günü 15.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, Malatya'daki son çalışmasının ardından Samsun'a geçti.

Tarihinde bir kez gruplara kalma başarısını gösteren sarı-kırmızılı takım, deplasmanda Samsunspor'u yenerek, bir kez daha gruplara kalmak istiyor.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Samsunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, Türkiye Kupası'nda yollarına devam etmek istediklerini belirterek, "Samsunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak, gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız