SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlu Fikstürle Başladık'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'da, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı hazırlıkları sürerken, teknik direktör Nihat Balan, galip gelmek için sahada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Nihat Balan, grupta takımlar arasında büyük bir denge farkı bulunmadığını ifade ederek, "Grubumuza baktığımızda takımlar arasında uçurum yok. Lige iyi başlayamayan, sonradan toparlanan ve iyi başlayan takımlar var. Tabi bütün maçlar zorlu geçiyor, kolay maç yok. Biz de kendi sahamızdaki avantajımızı kullanmak istiyoruz" dedi.
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçını kazanmak için sahada ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Balan, "Deplasmanda aldığımız puanı anlamlı kılabilmek açısından kendi sahamızda mutlak galip gelmek zorundayız. 3 puanı alabilmek için sahada elimizden geleni yapacağız. Gerçekten zorlu bir fikstürle lige başladık ama bunu kendi lehimize çevirmek için büyük bir çaba harcadık. Ligin ilk yarında son 3 maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız