SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Geçeceğini Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:28
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılı bir sezon geçirip, PTT 1. Lige çıkmak istediklerini söylediler. 

Ertan Mumcu başkanlığındaki yönetimde yer alan Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Özer, 2013-2014 sezonunda yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lige çıkarmak istediklerini kaydetti.

Özer, Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştırmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, “Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımız gibi yeni dönemdeki arkadaşlarımızda, işlerinde başarılı insanlardan oluşuyor. Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımıza, kulübe emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte elimizden gelen tüm çabayı sarf edip, takımımızı bir üst lige çıkarmak istiyoruz” dedi.

Kendilerini zorlu bir sezonun beklediğine değinen Özer, şunları söyledi: “PTT 1. Ligde düşen ve Spor Toto 3. Ligden çıkan takımlara baktığımıza birçok iddialı takım var. Ligin geçen sezondan daha zorlu geçeceğini düşünüyorum. Ama bizde iyi bir takımız. Oturmuş bir kadromuz var. Bu kadronun üzerine yapacağımız çok akılcı takviyelerle başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu sene her anlamda çok daha tecrübeliyiz. Rakiplerin iyi olması ligin kalitesini artırır. Bu sezon statüde de değişiklik oldu. Daha zevkli ve görsel daha iyi olan bir sezon olacağı kanaatindeyim. İnşallah biz sezonu şampiyon olarak kapatırız.”

Özer, transferle ilgili kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacaklarını belirterek, “Resmi transfer sezonu kısa bir süre önce açıldı. En kısa sürede çalışmalara başlayacağız. Takımımız için en hayırlı olan çalışmaları yapacağız” ifadesini kullandı.

Yönetimde ilk kez yer alan Ahmet Değirmenci ise, Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini kaydederek, “Başarılı olacağımıza inanıyorum. Yorucu bir sezon bizi bekliyor. Ama bunun üstesinden geleceğimize ve bu takımı şampiyon yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yeni Malatyaspor yönetiminin yeni isimlerinde Hulusi Porgalı da, “Büyük hedeflerle buraya geldik. Yeni Malatyaspor’u önce PTT 1. Lig daha sonrada Süper Lige taşıyacak bir yönetim kuruldu. Yönetim olarak inançlıyız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız