SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zorlu Görev

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 06 Ağustos 2010
Yönetmen : Nicholas Stoller
Oyuncular : Jonah Hill , Russell Brand , Rose Byrne , Lars Ulrich
Senaryo : Nicholas Stoller
Yapımcı : Judd Apatow
Müzik : Lyle Workman
Görüntü yön. : Robert D. Yeoman
Tür : Komedi
Süre : 109 dk.
Yapım yılı : 2010
Ülke : ABD
Dağıtıcı : UIP

Zorlu Görev, genç bir plak şirketi çalışanının işbirliğine pek yanaşmayan Hollywood'un efsanevi rock yıldızını 3 gün içinde bir dönüş konserine çıkmaya ikna etme çabalarını anlatıyor.

İşleri Aaron Green hallediyor. 24 yaşındaki hırslı adama kariyeri için önemli bir görev verilmiş: Londra'ya uçmak ve Los Angeles'daki dünyaca ünlü Greek Theatre'da büyük bir geri dönüş konseri vermesi için, bir rock ilahına eşlik etmek. Plak şirketindeki patronu Sergio Roma, onu bir konuda uyarıyor: "Bu sanatçı dünyadaki en kötü insan. Ona sırtını döndüğünde başına geleceklerden sen sorumlusun".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız