SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Maçlar Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Hüseyin Kar, ikinci yarıda daha farklı olacaklarını söyledi. 

Ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Takım olarak ilk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik. Bu nedenle önümüzde zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. Antalya’da hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah iyi bir hazırlık devresinden sonra ilk maçımıza hazır çıkarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

"İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLAYACAĞIZ"

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Kar, "İkinci yarıda zorlu maçlar bizi bekliyor. Ama öncelikle Ofspor ile deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp, ondan sonra içerideki maçımızı kazanıp tekrar bozulan eski havamıza tekrar dönüp taraftarlarımızla bütünleşip mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız