SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Maçları Yeni Malatyaspor İyi Oynuyor"

0
Güncellendi - 2018-02-20 20:47:31
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, “Karabük maçından sonra zorlu haftalar başlıyor. Konya olsun, Fenerbahçe olsun, Trabzon olsun, Başakşehir olsun zorlu haftalara gireceğiz. O yüzden kendimizi bu hafta galibiyete odaklayacağız. Zorlu maçları Evkur Yeni Malatyaspor iyi oynuyor. İnşallah o maçlarda geldiğinde aynı şekilde yolumuza devam ederiz” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, “Bursaspor’dan öncede çok zorlu maçlar oynadık. Bizim her maç zor maç niteliğinde geçiyor. Çünkü ben geldiğimden beri söylediğim şeyleri bir daha tekrarlayacağım, elimizdeki kadroyla biz maksimumum yapmaya çalışıyoruz. O yüzden kadromuz istediğimiz şekilde, benim istediğim şekilde geniş değil. Geniş olmadığından bazı pozisyonlarda sıkıntılar yaşıyoruz. Sakatlıklar olduğunda veya kart cezalısı arkadaşlarımız olduğunda böylelikle sorunlar yaşıyoruz. O yüzden her zaman hep yamalarla oynamak zorunda kalıyoruz. O şekilde hep devam ediyor. Evet, transfer yaptık. İki arkadaşımız bize yeni katıldı. Ama maalesef bunlar transfer periyodunun son döneminde bize katıldı. Onların eksiklikleri ve takıma uyum süreci var. Bunlar zaman alıyor. Bunlar hemen bugünden yarına olmayan şeyler, o yüzden orada da ufak tefek sıkıntılarımız oluyor. Ama yine de Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular sahaya çıktığında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar ve yapmaya da devam edecekler. Son Bursaspor maçı evet hücum anlamında çok fazla iş yapamasak da ama defans anlamında neler yapılmasını gerektiğini iyi yaptı futbolcularım, istediğimiz o 1 puanı almış olduk” ifadelerini kullandı.

Bulut, Kardemir Karabükspor maçını kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Önümüzde Karabük maçı var. Kesinlikle alacağımız bir 3 puan var. Bu takımımızı küçümsemek değil, kesinlikle rakibimizi küçümsemiyoruz ama kesinlikle almamız gereken bir maç. Onun üzerinde çalışmalarımızı bu hafta gerçekleştireceğiz. Zaten Karabük maçından sonra zorlu haftalar başlıyor. Konya olsun, Fenerbahçe olsun, Trabzon olsun, Başakşehir olsun zorlu haftalara gireceğiz. O yüzden kendimizi bu hafta galibiyete odaklayacağız. Zorlu maçları Evkur Yeni Malatyaspor iyi oynuyor. İnşallah o maçlarda geldiğinde aynı şekilde yolumuza devam ederiz.”

Çıkış bekledikleri futbolcular olduğunu ifade eden Bulut, “Hep yüzde yüzle oynayan futbolcu arkadaşlarımız var, onlarda düşüş olacak. Onlarda düşüş olduğu zaman diğerlerinin ön plana çıkması gerekir. Çıkmayınca zaten sıkıntılar yaşıyorsunuz. Maalesef evet birkaç arkadaşımızda o düşüş devam ediyor. Çıkış beklediğimiz arkadaşlar bir iki kişide var ama yeterli değil, o yüzden kendimizi en hızlı şekilde toparlayıp, tekrar o eski formumuza ve formuna o arkadaşlarımızın gelmesi gerekiyor. Biz ekip olarak antrenmanda onlara o bilgileri veriyoruz ama zihinsel olarak kendilerini o maça hazırlamaları lazım” diye konuştu.

Bulut, forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in durumunu da değerlendirerek, “Khalid bizim için çok önemli bir futbolcu. Gol atmasa da bize çok büyük katkı sağlıyor. Defans anlamında çalışkanlığıyla çok katkı sağlıyor. Gol pozisyonlarına da giriyor maalesef son maçlarda atamadı ama o şeyi kıracak, gollerine devam edecek. Maalesef Bursaspor maçında sakatlığı vardı, ilk 11’de oynayamadı. Sonradan oyuna soktuk. İnşallah bu hafta yine takımda ilk 11’de yerini bulacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    evet genç oyunculara şans verilmeli yabancılardan daha iyi olacaklarından eminim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    evet iki ters takım iki takımında ne yapacağı belli değil ben bu maç 1-1 biter diyorum yazarken içim acıdı ana malesef böyle olacak.iç saha maçlarımızda liğin 16. sırasındayız deplasmanda ise 9. sıradayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (6 yıl önce)
    bence bu hafta khalid ve gilberto beraber oynamalı, en az 3-4 atarız
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    orta saha ve forvetler üzerinde mutlaka daha fazla çalışılması gerekiyor.Helede kanat organizasyonumuz hiç yok denecek kadar.tamamen şansa bırakılmış gözüküyor.Her maçta defans ağırlıklı oynamak bizi süper lig de tutmaya yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Yeni alınan yerli genç futbolcularımızada şans verilmeli.Onlarada özgüven kazandırmalıyız.Yabancı oyunculara gösterdiğimiz tahammülü yerli oyuncularımıza göstermiyoruz.Zaten geldikleri takımlarda ilk onbirin futbolcuları,mutlaka faydalı olacaklardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hocam.bu.maci.mutlaka.alinmasi.gerekir
    0
    0
    Yanıtla