SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Maçtan Kazanarak Çıkmak Çok Güzel"

0
Güncellendi - 2017-03-12 16:06:57
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Şanlıurfaspor’u 2-1 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştıran Evkur Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, “Her şeye rağmen kazanmamız gereken maçı kazanarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Şanlıurfaspor’u 2-1 yenerek zirve yarışında rahat bir nefes alan Evkur Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kazanmaları gerekn bir maçı kazandıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gevrek, ligde haftalar ilerledikçe maç trafiğinin daha da zorlaştığını kaydederek, “Haftalar geçtikçe maç trafiği daha da zorlaşıyor. Bu zorlu maç trafiğinden kazanarak çıkmak çok güzel diye düşünüyorum. Tabi bu ağır psikolojiyle mücadele etmek zor hak verirsiniz. Takım olarak bu hafta da Şanlıurfaspor karşısında zor bir 90 dakika çıkardık. Zaten ligin boyu kısaldıkça maçların daha zor geçeceğini biliyoruz. İşte bu zorlu maçlardan birine daha imza attık. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'na gelerek bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu maçta da inanılmaz bir destekle takımlarını desteklediler. Maçı kazandık ama son andaki pozisyondaki kart ağır bir karardı. Her şeye rağmen kazanmamız gereken maçı kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Kazanmak güzel, bu güzelliğin sevincini yaşıyoruz ve yaşattığımız için de ayrıca mutluyuz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ercan Çiftçi (7 yıl önce)
    İstanbul' da oynanan üç maça da gittim. Rakipler çok kolay pozisyona giriyor. Buna bir önlem alınması gerekiyor. Yoksa sonuçlar Samsunspor maçı gibi olabilir. Ertaç bu maçlarda çok başarılıydı. Şanlıurfaspor maçında çok net pozisyonları kaçırdılar. Yoksa fark olurdu. Umarım şampiyon oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    2. ligden beri başımızda olan bir başkan. Sorunları, çözümleri herkes kadar biliyor. Belki gücü belli bir yere kadar onu bilemiyorum. Ancak hala içimizde en ufak hatasında Başkan İstifa diye bağırmak isteyenler var. Daha 3-4 sezon önce 1. lig hayali kuruyorduk. Efsane amatörlerde geziyordu. Biraz sabır. 2. ligde transfer ettiği bazı isimler hala takımda oynuyor. Bazı gidenler keşke takımda olsa diyoruz. O isimlerden bazıları Süper lige çıkarsak yine kadroda olma ihtimali var. O ligde bu kadar iyi transferlere de imza atmış. Bunları konuşmadan yargılamak doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Böyle oynamaya devam ederse takım, o süper liği zor görürsünüz. Karşı takımların psikoloji çok mu düzgün. Takım adam gibi oynarsa hiç zorlanmadan süper lige çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Başkan net 5 maç daha kazanmak şart!! Manısa , Elazığ, Adana demır bunlari almalısın! Alamazsan içere eskısehır , Göztepe zor da alacaksın başka çare Yok! Malatya ya son 5 haftaya işi bırakmayıp sampıyonlugu ılan edecek! Yada son 5 maç aşılanlar gıbı oynayıp yenecek! Oyle defans yapmakla olmaz
    0
    0
    Yanıtla