SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Mücadele Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımı Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir D.Ç. Karabükspor ile 31 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

İzmir temsilcisi Altay ile oynadığı lig karşılaşması sonrası Bolu Dorukkaya Otel’de kampa giren sarı kırmızılı takım maç günü Karabük’e geçecek.

Kupa mücadelesiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, öncelikli hedeflerinin lig olduğu ancak kupa maçında da ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Süper Ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Özer, “Zorlu bir lig mücadelesinden sonra Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşması için takımımız Ankara, oradan da Bolu’ya geçti. Takımımız maç günü Karabük’e geçecek. Zorlu bir mücadele olacak. Bizim öncelikli hedefimiz lig ancak kupa karşılaşmasında da takımımız elinden geleni yapacaktır” dedi.

Özer, kupa maçı programlarının takımı yorduğuna dikkat çekerek, “Kardemir Karabükspor kaliteli bir ekip. Ama ne olursa olsun sonuç sahada belli oluyor. Ben centilmence, kazasız ve sakatlıksız bir mücadele olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Altay ile oynanan lig mücadelesini de değerlendiren Özer, ligin iddialı ekibiyle deplasmanda zorlu bir müsabaka oynadıklarını ve sahadan 1 puanla ayrıldıklarını belirtti.

Özer, her geçen hafta takımın daha iyi bir seviyeye geldiğini ifade ederek, “Ligin iddialı ekiplerinden Altay ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada 1 puan aldık. Gönül isterdi ki bu zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılalım ama olmadı. Özellikle son dakikada ayağımıza gelen fırsatı değerlendiremedik ve takımımız İzmir temsilcisi ile 0-0 berabere kaldı. Her geçen hafta takım olarak daha ileriye gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Zorlu bir fikstürü geride bıraktıklarına işaret eden Özer, şunları söyledi: “Ligin iddialı ekipleriyle ilk haftalarda deplasmanda karşılaştık. Ligin ikinci yarısında bu ekipler sahamıza gelecek. Bu anlamda zorlu bir fikstürü de geride bıraktık.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız