SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Sürecimizi, Hakemler Daha da Zorlaştırıyor"

0
Güncellendi - 2019-11-11 13:37:42
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 12.haftada sahasında Gölcükspor ile 2-2 berabere kaldı ve haftayı 9 puanda tamamladı.

Grup'ta geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7'de mağlubiyet alarak 9 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı 17.sırada tamamladı.

İlk 6 haftada  puan toplayamayan ancak Genç İşadamı Tahsin Yılmaz yönetiminin göreve gelmesi ve Teknik Direktörlüğe ise Mehmet Ak'ın getirilmesi ile son 6 haftada 9 puan toplamayı başaran Yeşilyurt Belediyespor, gelecek adına oldukça ümitli olsa da yaşanan hakem hatalarından da oldukça şikayetçi.

"HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Tahsin Yılmaz, TFF 3.Lig 3.grupta yeni bir ekip olduklarını ve zorlu bir süreç geçirdiklerini hatırlatırken, yanlış hakem kararları ile de işlerinin iyice  zorlaştığını ifade etti.

2019-2020 Sezonunda 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden  Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da , Gölcükspor karşısında son dakikada gelen golle elde edilen 1 puanın buruk sevinci yaşanıyor. Kulüp başkanı Yılmaz, kazanmak zorunda oldukları bir maçın hakem hataları sonucu 2-2 'lik skora geldiğini vurgulayarak,"Zorlu sürecimizi, hakemler daha da zorlaştırıyor" dedi.

Yılmaz, teknik direktör Mehmet Ak'ın heyecanının futbolculara da yansıdığını kaydederek, "Zor olan bir göreve talip olduk ve göreve başladığımız günden itibaren de ortaya koyduğumuz mücadele sonucunda da sahadan güzel neticeler almaya başladık. Futbolcularımızın kendine güveni geldi, teknik direktörümüzün heyecanı sahaya ve futbolcularımıza kısa sürede yansıdı. Bunun sonucu olarak  galibiyet ve beraberlikler elde ettik. Biz inanıyoruz , bu takım hak ettiği yere gelecek. Mücadelemiz bu yönde. Ancak son haftalarda gerek deplasman maçlarında gerekse kendi sahamızda oynadığımız maçlarda hakem kararları adeta sonuca etki etmeye başladı. Biz gücümüzle sahada  hak ettiğimiz sonuçları almak istiyoruz. Zorlu sürecimizi, hakemler daha da zorlaştırıyor. Bu takımın saha kenarında Teknik Direktörüne  ve onun heyecanına ihtiyacı var. Teknik direktörümüz 6 haftada 2. kırmızı kartını gördü. Takımımız, başarı için Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile  çok güzel bir birliktelik oluşturdu. Bunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Buna müsaade etmeyiz, hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

Gölcükspor karşısında, 2 net penaltı pozisyonlarının verilmediğini savunan Yılmaz, teknik direktör Mehmet Ak'ın ise stres içerisinde geçen 90 dakikanın sonunda gelen gole gösterdiği sevinçten dolayı kırmızı kart gördüğünü söyledi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatya sever (4 yıl önce)
    bu formaları kim yaptırmış acaba takımın rengi turuncu yeşil formalar mavi ne zihniyetliymiş eski yönetim acaba
    0
    0
    Yanıtla