SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorlu ve Zevkli Bir Maçtı'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da Elazığspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Elazığspor karşısında takım olarak iyi oynadıklarını ve takım oyununun karşılığını farklı galibiyetle aldıklarını söyledi. Tekin, Elazığspor maçının kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Elazığspor küçümsenecek bir takım değil. Tabi bununla beraber zevkli ve zorlu bir mücadele oldu. Oyuncularımın bitmez tükenmez enerjisi ve maça iyi konstantre olmaları maçın 3-0 gibi bir skorla bitmesi sağladı. Tabi bunun yanında taraftarlarımız da bize büyük destek verdi. Sonuçta iyi bir skorla sahadan galip ayrıldık" dedi.

Tekin, Elazığspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını ifade ederek, "Oyun düzeninde hafta içinde bakış açımız farklıydı. Kaçırdığımızdan çok, Elazığspor'a az pozisyon verdik. Çok pozisyona girdik ve bir çok pozisyonu harcadık. Gol vuruşlarında zayıf kaldık. Elazığspor'a tek pozisyon verdik. Bu da ayrı bir sevinç. Kalabalık bir kadromuz var. Hepsi aynı kalitede futbolcular. Belirli bir oyun düzenimiz var. Takım oyununu iyi oynadılar. Maç bitimine kadar bu devam etti. Biraz eksiğimiz kaldı, onu da zaman içerisinde çözeceğiz. Bundan sonra da aynı mücadelenin devam edeceğine, takım oyununun süreceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Takımın forvet oyuncusu Ferdi ise, "Elazığspor'a attığımız üç golün en büyük katkısı hırstı. İsteğimizi ve hırsımızı hafta içinde aramızda da konuştuk. Fark daha da çok olabilirdi. Ama yine de ben takımı beğenmedim, daha fazlasını yapabiliriz. Ama en önemlisi istek ve hırstı. Bazen bize telefonlar geliyor, neden kötü sonuçlar alıyorsunuz diye. Telefonlarımızı açamıyorduk. Elazığspor galibiyeti ile iyi bir çıkış yakaladığımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Futbolcu Muhammet de, "Malatya halkına bize verdiği destek için teşekkür ediyorum. Biz Malatya ile Elazığ arasındaki müsabakaların ne kadar hırslı geçtiğini bilerek hazırlandık. Takım olarak galip geleceğimize inandık. Ve sonuçta 3-0 gibi net bir skorla galip geldik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız