SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zorluğa Hazırız'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Malatyaspor'da kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, torba sistemi fikstürden sonra uzak deplasmanlar olmasından çekinmediklerini ve grubun zorluklarına hazır olunduğu bildirildi.

Başkan Korkmaz, fikstür çekimi sonucu TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer almalarıyla ilgili olarak "Malatyaspor Yönetim Kurulu olarak, TFF'nin dün yapmış olduğu grup çekilişinin Türk futboluna ve Malatyamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Grubumuz hem takımların kalitesi ve hem de deplasmanların uzak olması elbette belirlemiş olduğumuz bütçenin dışına çıkacaktır. Bu da bizi korkutmuyor. Biz yapmış olduğumuz plan çerçevesinde, hedeflerimiz doğrultusunda herhangi bir sapmanın olacağını tahmin etmiyoruz. Ayrıca Türkiye geneline yayılan yeni statünün futbolcuların gelecekleri adına ve bizim de geleceğin Malatyasporunu oluşturmak adına bir fırsat olabilir,önemli olan bunu iyi değerlendirebilmektir" ifadelerini kullandı.

"Teknik kapasitemiz, futbolcularımızın kapasitesi ve kurumsallığımızla biz mevcut ligin çok üstünde bir yapıya sahibiz" diyen Korkmaz, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Yönetim olarak da biz, bizi bekleyen her türlü zorluğa göğüs gerecek kapasitedeyiz ve hazırlıklıyız. Yapacağımız kampla da sezona iyi bir başlangıç yaparak bunu kamuoyuna göstereceğiz"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız