SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlukları Birlikte Aştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:28:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arapgir İlçe Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. 

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu başkanlığında, 30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra yeni dönemin meclis toplantısında, gündemdeki maddeler görüşüldü.

Meclisin ilk toplantısında açılış konuşması yapan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu kısaca geçmiş dönemde 5 yıl boyunca yapılan faaliyetlerden bahsetti. Cömertoğlu, "Yapılan 5 yıllık hizmet döneminde Arapgir'de birçok zorluğu, burada sizlerin yerinde oturan meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte aştık. İcraatların altına hep birlikte imza attık. Şimdi girmiş bulunduğumuz yeni dönemde, yeni arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, İlçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Toplantıda, ilk olarak katipler ve komisyonlar yapılan oylamalarla belirlendi. Gizli oylama ve açık sayımla yapılan belirleme seçimine göre belirlenen komisyon üyelikleri şöyle belirlendi: 

“Basri Aknar (Meclis 1. Başkanvekili), Hacı İbrahim Aktaş (Meclis 2. Başkanvekili), Vahap Boztepe ve Faruk Özan (Meclis Asil Katipliği), Mehmet Metin Bölükbaşı ve Mehmet Bilen (Meclis Yedek Katipliği), Mehmet Bilen ve Hacı İbrahim Aktaş (Encümen Üyeliği), Basri Aknar, Faruk Özan ve İbrahim Doğan (Plan Bütçe Kesin Hesap Komisyonu Üyeliği), İlhami Mengi, Vahap Boztepe ve Ramazan Erdem (İmar Komisyonu Üyeliği).”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız