SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zoruma Gitti, Çocukları Aradım'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:49
'Zoruma Gitti, Çocukları Aradım'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi yıllarca adı kağıt üzerinde var olan ancak çeşitli girişimlere rağmen bir türlü yapılamayan Doğanşehir Meslek Yüksek Okulu protokolü Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından imzalanarak, resmen başlatıldı. 

Resmiyette var olan Doğanşehir Meslek Yüksek Okulu yıllarca yapılan kulislere rağmen başlatılamamıştı. LCW’nin sahibi iş adamı ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik yeni okulun protokolünü imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Küçük, “Sayın Rektörümüz kağıt üzerinde bugüne kadar var olan yüksek okulumuzun iptal edileceğini söyleyince açıkçası zoruma gitti. Derhal çocuklarımı aradım durumu izah ettim onlar da yetkiyi bana verdiler. Ben de onların ve Doğanşehir halkı adına bu üniversitenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Üniversitenin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Çelik ise şunları söyledi:

“Bugün hayırlı bir iş için imza atıyoruz. Malatya’nın tüm ilçelerinin üniversitesi bulunmaktadır ancak Doğanşehir’de iki tane yüksek okul var. Bizler senatoda bir karar aldık. İki üniversite olmaz dedik. Dolayısıyla Vahap Ağabeyin sayesinde ve LCW’nin katkılarıyla iki bölümden oluşan üniversitemiz Doğanşehir’de yapılacaktır. Üniversitemiz 4 bin 500 metre kare olacak. 4 laboratuvar, 6 derslik, 200 kişilik kapasiteli konferans salonu bulunan bir üniversite inşa edilecek. Üniversitenin yapımının yüzde 51'ni LCW karşılayacak. Geri kalan yüzde 49’luk alanı ise üniversitemiz yapacak. İnşallah bunun ardından başka bölümlerini de açacağız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Üniversitenin, 2015 yılında yapılması planlanıyor. Doğanşehir’de gerçekleştirilen imza törenine, Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Sürgü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bayram Karadağ, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız