SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zorunlu Hijyen Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:21
Zorunlu Hijyen Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da esnaf ve sanatkarlara yönelik hijyen eğitimleri devam ediyor. 

Hacı Hasan Kavuk Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hijyen eğitimi alması zorunlu kılınan esnaf ve sanatkarlara yönelik eğitimler kapsamında Kahveciler Odası’na bağlı üyelerin eğitimleri sürüyor.

Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, “Hacı Hasan Kavuk Mesleki Eğitim Merkezi hijyen eğitim için kapılarını esnaflarımıza açtı. Kahveciler Odasına üye okul kantini, çay ocakları ve kahvehane işletmecisi esnaflarımızın yasal olarak hijyen eğitimi alması gerekiyor. Hijyen eğitimi yasal bir zorunluluk ve alınmaması durumunda cezai işlemler yapılacak. Odamıza üye olan tüm esnaflarımız gruplar halinde bu eğitimlerini alacaklardır. Bu konuda esnaflarımız hem odamıza ve hem de Mesleki Eğitim Merkezine başvurabilirler” dedi.

Hacı Hasan Kavuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Derviş Yoldaş ise, “Hijyen eğitimlerimizin planlamasını yaptık ve eğitimlerimize başladık. Esnaflarımıza yönelik olarak hijyen eğitimlerini 5 temmuz tarihine kadar sürdüreceğiz. Yasal olarak 5 Temmuz’a kadar hijyen eğitimi alması gereken tüm esnaflarımızın bu eğitimlerini almaları gerekiyor. Esnaflarımıza 8 saat süreyle hijyen eğitim veriyoruz. Eğitimlerinin sonunda ise belgelerini vereceğiz. Hijyen eğitimi konusunda Mesleki Eğitim Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezleri yetkilidir. Tüm esnaflarımızı zaman geçirmeden bu eğitimlerini almaları çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız