SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Einstein'in Patlattığı Zulada 45 Kilo Eroin

A- A+ PAYLAŞ

  • Emniyet Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi ekipleri, bir otomobile zulalanmış 45 kilo 014 gram eroin ele geçirdi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yol denetimi sırasında durdurulan İstanbul plakalı otomobile, Einstein adlı polis uyuşturucu arama köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan "ayrıntılı" aramada, aracın çamurlukları arasındaki özel bölmelere paketler halinde gizlenmiş eroin ele geçirildiği açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü, operasyonla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde yapılan kontrollerde; 23.01.2016 tarihinde durdurulan 34 *** ** plaka sayılı araçta uyuşturucu madde arama köpekleri marifetiyle yapılan aramada zulalanarak gizlenmiş vaziyette 88 paket daralı toplam 45 kg 14 gram eroin maddesi ele geçirilmiş araçta bulunan bir şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Pano01aŞüpheli şahıs hakkında TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıca Madde Ticareti Yapmak) suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 23.11.2016 tarihinde mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

MALATYA PLAKALI OTOBÜSÜN YOLCUSUNDA..

Öte yandan, Kayseri’de üzerinde 1 kilo 100 gram metamfetamin ile yakalanan 71 yaşındaki kadın ile yanındaki şahıs tutuklandı.

Panko01Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri-Malatya karayolunun 20. kilometresinde bulunan uygulama noktasında 44 plakalı yolcu otobüsünü durdurdu. Ekipler tarafından durumundan şüphelenilen yolculardan İran uyruklu F.J. (71) isimli kadının üzerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 300 bin TL olan 1 kilo 100 gram uyarıcı metamfetamin maddesi ele geçirildi. Aramaların ardından F.J. ile yanında bulunan H.J.D. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız