SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Zulalı'' Fırında 72 Kilo Esrar

A- A+ PAYLAŞ

Van'dan Malatya aktarmalı olarak İstanbul'a gönderilen fırın ve çamaşır makinesinin içerisinde, Malatya aktarma noktasında yapılan aramada 72 kilo toz esrar çıktı.. Olayla ilgili olarak, söz konusu kargoyu veren 1 kişi Van'da gözaltına alındı.

Van İl Jandarma Komutanlığı, Van'dan İstanbul'a gönderilmek üzere bir kargo şirketine verilen kolilerde uyuşturucu madde olduğunu öğrendi ve yola çıkan kargonun Malatya aktarma noktasına geleceği bilgisini Malatya Jandarmasına iletti. Bunun üzerine jandarma görevlileri, kargo şirketinin Özsan Sanayi Sitesi'nde bulunan aktarma noktasına giderek, 21 yaşındaki A.Ç. adlı şahıs tarafından Van'dan kargoya verilen 2 fırın ve 1 çamaşır makinesinin içerisine gizlenmiş 72 kilo 160 gram toz esrarı buldular.

Kargoyu veren A.Ç. adlı şahsın, Van'ın Gevaş ilçesinde yakalanarak gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız