SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zülfü Can'lı Takım Avrupa Şampiyonu

0
Güncellendi - 2019-07-16 04:08:48
Zülfü Can'lı Takım Avrupa Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncusu Zülfü Can Derinpınar’ın da kadrosunda yer aldığı U23 Ampute Milli Takımı, İngiltere’de düzenlenen 3’lü turnuvada namaglup Avrupa şampiyonu oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, İngiltere Ampute Futbol Derneği’nin Manchester’da düzenlediği 23 Yaş Altı Uluslararası Ampute Futbol Turnuvası'nda U23 Ampute Milli Takımı şampiyonluğa ulaştı. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncusu Zülfü Can Derinpınar’ın da süre aldığı maçlarda Ay-yıldızlılar ilk maçlarda Polonya ile 2-2 berabere kaldı. İkinci maçta ev sahibi İngiltere’yi gol yağmuruna tutan kırmızı-beyazlılar rakibini 8-1’lik skorla geçti. Rövanş karşılaşmalarında Polonya ile golsüz berabere kalıp, İngiltere’yi 3-0 yenmeyi başaran Milliler turnuvayı gol averajıyla birinci olarak tamamladı.

Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı Antrenörü Suat Canlı, Milli takımın İngiltere’den namaglup şampiyon olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Zülfü Can Derinpınar’ın, Milli takımda forma giymesini de değerlendiren Canlı, “Genç kardeşimiz tecrübesine yeni bir tecrübe kattı. İngiltere’de hem bizi hem ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiğine inanıyorum. Başarılı bir sonuçla ülkemize dönecekleri için mutluyuz. Zülfü Can’ın yaşı daha çok genç. Kendisinden beklentilerimiz yüksek. İnşallah zaman ilerledikçe Milli takıma daha çok sporcu göndermeyi hedefliyoruz. U23 Ampute Milli Takımı oyuncularını ve antrenörlerini almış olduğu başarılı sonuçtan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDu, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız