SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zülfücan Milli Takım Kadrosunda

0
Güncellendi - 2019-07-12 03:04:40
Zülfücan Milli Takım Kadrosunda
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi takımlarından Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün oyuncusu Zülfücan Derinpınar, İngiltere’nin Manchester şehrinde 12-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 3’lü turnuvada U23 Ampute Milli Takımı kadrosunda mücadele edecek.

Milli takıma sporcu yetiştiren bir kulüp olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen, Milli Takım kampı Zülfücan kardeşimiz için iyi bir başlangıç olacak. Genç kardeşimizin çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnşallah ay yıldızlı takımımız İngiltere’den başarılı bir sonuçla ülkemize döner. Kulüp olarak en büyük hedefimiz bundan sonra da milli takıma sporcular yetiştirmek olacaktır" dedi.

Cücemen, geçen sezon Ampute Futbol Süper Ligi'nde iyi bir performans ortaya koyduklarını kaydederek, "Geçen yıl Ampute Süper Ligine yükselen ve başarılı bir sezon geçiren takımımız hepimizin göğsünü kabartmıştır. Malatya’mızın adını ülkemizin farklı coğrafyalarında duyuran kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tabi onların başarısına destek olmak hem bizlerin hem de tüm hemşerilerimizin görevidir. Bu sene de faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda olduğu gibi Ampute branşında da hedefimiz olacak. Çalışmalarımız sürüyor. Antrenörlerimiz ve sporcularımızla sık sık bir araya gelerek yeni sezon çalışmaları hakkında bilgileri alıyoruz. Neler yapabiliriz onun istişaresini konuşuyoruz. İnşallah kulübümüzün ismini her branşta üst sıralara taşıyacağız. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın bizlere emanet ettiği bu yolda inşallah üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Kendisine bu anlamda bize verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız