SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zulümlere Dur Diyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:14
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı, Milli Görüşün iktidara gelmesi ile Türkiye’de ve dünyada yapılan zulümlere dur diyeceklerini söyledi.  

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan 7 Haziran’a sayılı günler kala, çalışmaları hızlandıran Saadet Partisi Yeşiltepe’de ev hanımları ile buluştu. Yeşiltepe Eğitim Derneği önünde gerçekleştirilen ve mahallede oturan hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda Saadet Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı İşadamı Osman Cemali Marasalı, ev hanımlarından destek sözü alarak 7 Haziran’da güçlü bir şekilde iktidara yürüyeceklerini söyledi.

Konuşmasında iktidar partisinin her ortamda ihracatı arttırdık söylemlerine değinen Marasalı, “İhracat yaptık diyorlar 500 milyar dolar hedef koyduk diyorlar. Yaptığın ne kadar 158 milyar dolar karşılığında ne kadar mal almışsın peki 243 milyar dolar. Yani siz yüzde 70 ithal etmişsiniz her şeyi. Bu mu ihracat başarınız.” dedi.

7 Haziran seçimlerine BBP ile birlikte ittifak yaparak Saadet Partisi çatısı altında gireceklerini söyleyen Marasalı, iktidara geldiklerinde ülkenin en büyük sorunlarından biri olan işsizliğe dur diyeceklerini söyledi. 2002 yılında ülkede 7 milyon insanın devlet yardımları ile geçindiğine dikkat çeken Marasalı bugün ise 17 milyon insanın devlete bağımlı olarak yaşadığını dile getirdi. Sosyal yardımları Milli Görüş iktidarlarında başlattıklarını beliren Marasalı, “Evet biz belediyelerimizde bu sosyal yardımları başlattık ancak hedefimiz bu 7 milyon insan sayısını azaltmaktı. Ancak bu iktidar ne yaptı bu sayıyı azaltacağına ha bire çoğalttı ve her insanı sosyal yardıma bağlı yaşamaya mahkûm etti.” diye konuştu.

Ülkede yaşanan gelir adaletsizliğine de dikkat çeken Milletvekili Adayı Marasalı, 2002 yılında milli gelirin yüzde 36’ısının bir kişiye geri kalan yüzde 64’ünün ise 99 kişiye gittiğini anımsatarak bugün ise bu tabloda gelirin yüzde 54’ünün bir kişiye geriye kalanın ise 99 kişiye aktarıldığını kaydetti. Buradaki amacın insanların fakirleştirilerek ekmeğinin peşine düşürülmesi ve bu sayede dünyada olan biteni görmemesi olduğunu söyleyen Marasalı, “Bu ülkede bizim verdiğimiz katrilyonlar ile dış mihraklar ne ediyor biliyor musunuz? Bizlerden toplanan paralarla gidip Müslüman ülkelerde zulüm yapıyor. Katliam yapıyor, darbe yapıyor. Biz ne yapıyoruz peki? Hemşirecilik oynuyoruz. Pansuman yapıyoruz, un veriyoruz, giyim veriyoruz ama bu insanlara yapılan zulümlere bir türlü dur diyemiyoruz” diye konuştu.

AKP İktidarının 12 yıldır bir Hristiyan birliği olan AB’nin kapısında yattığını söyleyen Marasalı, AB’nin uyum yasaları ile birlikte ise Türk toplumunun ahlaki çöküntüye girdiğini söyledi. Bunu ise Malatya’dan verdiği bir örnekle dile getiren Marasalı,” AB uyum yasaları ile birlikte şuan Malatya’da her gün 13 kişi boşanıyor 10 kişi evleniyor. Bu millet daha önce neden böyle değildi şimdi bu duruma düştü” dedi. Kadın cinayetleri konusunda da AB uyum yasaları nedeniyle yüzde 300’lere varan bir artışın yaşandığını söyleyen Marasalı, bu konuda ise hükümeti sorumlu tuttu.

Marasalı “Bugün bunlara verdiğiniz oylarla sadece kendimizi helak etmedik, İslam ülkelerini de helak ettik” diyerek Saadet Partisi olarak iktidara gelmeleri durumunda yapacakları hizmetleri anlattı.

Yeşiltepe'deki toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, ile SP ve BPP parti teşkilatı da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız