SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Liderler Değişti

0
Güncellendi - 2018-12-04 18:28:29
1. Amatörde Liderler Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ikinci hafta geride kalırken, A Grubu'nda Darendespor Arguvan Belediyespor'dan, B Grubu'nda ise Ataköyspor Malatya İdmanyurdu'ndan liderliği devraldılar.

2. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

A Grubu

Malatyaspor-Orduzuspor: 4-2

1966 Malatya Gençlik-Darendespor: 2-3

Arguvan Belediyespor-Demirspor: 1-2

Hekimhan Girmana-Malatyagücü: 1-0

B Grubu

Battalgazi Belediyespor-Ataköyspor: 1-4

Kale Gençlerbirliği-Doğanşehir Belediyespor: 3-1

Sanayispor-Hekimhan Belediyespor: 1-0

Malatya İdmanyurdu bay.

A Grubu'nda ikinci hafta sonunda Darendespor ve Demirspor oynadığı her iki karşılaşmayı da kazanarak, 6 puan topladı. Darendespor, 2'de 2 yaparken, gol averajıyla zirvede yer aldı. Demirspor ise 6 puan toplarken, gol averajıyla haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grup'ta 3'er puanlı takımlardan Arguvan Belediyespor üçüncü, Malatyaspor dördüncü, Hekimhan Girmana Belediye ise beşinci sırada yer alıyor. Grup'ta 1966 Malatya Gençlik ve Orduzuspor'un 1'er puanı bulunuyor. Grubun son sırasındaki Malatyagücü'nün ise henüz puanı bulunmuyor.

B Grubu'nda ise Ataköyspor, ikide iki yaptı ve 6 puanla zirvede yer aldı. Haftayı bay geçen Malatya İdmanyurdu ise 3 puanla haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grup'ta birinci haftayı bay geçiren ve ikinci haftada 3 puanla tanışan Sanayispor ise üçüncü sırada yer aldı.

Oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet, 1'de mağlubiyet alarak 3 puan toplayan Kale Gençlerbirliği dördüncü sırada yer alırken, 3 puanlı Battalgazi Belediyespor ise beşinci sırada bulunuyor.

Grup'ta oynadıkları her 2 karşılaşmayı da kaybeden Hekimhan Belediyespor ile Doğanşehir Belediyespor'un ise henüz puanları bulunmuyor.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde üçüncü hafta karşılaşmaları 9 Aralık Pazar günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Demirspor-Malatyagücü

Yeşiltepe 2 nolu saha

14.00 Orduzuspor-Arguvan Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 1966 Malatya Gençlik-Hekimhan Girmana

Darende İlçe Stadı

13.30 Darendespor-Malatyaspor

B Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

12.00 Ataköyspor-Sanayispor

Yeşiltepe 3 nolu saha

12.00 Malatya İdmanyurdu-Kale Gençlerbirliği

Doğanşehir İlçe Stadı

13.30 Doğanşehir Belediyespor-Battalgazi Belediyespor

Hekimhan Belediyespor bay.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız