SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatörün Golcüsü Girmana

0
Güncellendi - 2020-03-21 02:03:41
1.Amatörün Golcüsü Girmana
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonunda normal lig maçları tamamlandı. Normal sezonda Play-off’a kalan takımlar arasında en golcüsü Hekimhan Girmana olurken, Arguvan Belediyespor ise kalesinde en az gol gören takım olarak kayıtlara geçti.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon 14 ve 15 Mart’ta oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. A Grubu’nda Darendespor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor, 2019-2020 sezonunu lider tamamladı. Büyükler Ligi’nde Darendespor ile Arguvan Belediyespor’un yanı sıra Hekimhan Girmana, Malatyaspor, Arapgirspor ve Battalgazi Belediyespor Play-off’ta mücadele etme hakkını kazanmış oldu.

8 takımın mücadele ettiği A Grubu’nda 230, 7 takımın yer aldığı B Grubu’nda ise 133 gol kaydedildi. Play-off’a kalan takımlar arasında kaydettiği 57 golle Hekimhan Girmana, en golcü takım oldu. Hekimhan ekibi, oynadığı 14 karşılaşmada rakip ağları 57 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü. 

Play-off takımları arasında kalesinde en az gol gören takım ise B Grubu’nun lideri Arguvan Belediyespor oldu. Mavi beyazlılar, oynadığı 12 karşılaşmada rakip ağları 37 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Girmanaspor

FOTO: Arguvan Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Salih (4 yıl önce)
    Şampiyonu Efsane Malatyaspor umuz olacakk
    0
    0
    Yanıtla