SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Lig Umudu Gelecek Sezona Kaldı

0
Güncellendi - 2018-04-25 02:01:44
1. Lig Umudu Gelecek Sezona Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi 2.Ligi'nde mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezonu beşinci sırada tamamladı ve 1.Lige yükselme başarısını gösteremedi. Turuncu yeşilliler, 1.Lig hayalini gelecek sezona bıraktı.

Türkiye 2.Ligi ve 3.Ligi 5.ve son etabı olan Final etabı Ankara Mamak Spor Salonunda sona erdi. Türkiye 2.Ligi Erkeklerde Bu Piliç Spor, bayanlarda Kocasinan Belediyesi (B), sezonu Şampiyon olarak tamamladılar. Sezonu beşinci sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1.Lige yükselemedi.

Üç gün süren Final etabı sonunda; Türkiye 2.Lig Erkeklerde, Balıkesir Bu Piliç Spor, 28 maçta 27 galibiyetle ile Şampiyonluğunu kazanan takım oldu. Kon-Tekspor 28 maçta 23 galibiyetle ikinci, Çankaya Ünivrsitesi ise 28 maçta 19 galibiyetle üçüncü olarak Türkiye 1.Ligi´ne yükselen takımlar oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un takım kaptanı Orhan Altay, "Türkiye Masa Tenisi 2. Ligini 5. Sırada bitirdik. Sezona başlarken ligin zirvesini fedakârca,inanarak ve ısrarla hedefledik.Birbirimize inandık ve takım olduk.Son etap maçlarına kadar zirveyi bırakmadık.

Malatya'mızı ve Yeşilyurt ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.Sezon boyunca istemeden kalbini kırdığımız arkadaşlar varsa helallik istiyoruz. Bu süreçte bizleri destekleyen başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı'ya, Kulüp Başkanımız Dursun Cumali Sucu'ya, branş sorumlumuz Kadircan Esen'e, kulüp müdürümüz Ahmet Tayfun'a, takım arkadaşlarım Cüneyd Murad Köksal Cüneyt Turdu Fesih Turdu Fikret Ayak kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız