SON DAKİKA
SON DEPREMLER

112 Acil Görevlilerine 'Olay Yeri' Eğitimi

0
Güncellendi - 2022-01-05 02:51:37
112 Acil Görevlilerine 'Olay Yeri' Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da görev yapan 112 Acil sağlık hizmetleri personeline Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı Eğitimi veriliyor.  

İçişleri Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan “Acil Sağlık Hizmetleri Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı Eğitimi ve İşbirliği Protokolü” kapsamında Malatya’da görev yapan 112 sağlık hizmetleri personeline, Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince eğitim verilmeye başlandı.  

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince İl Sağlık Müdürlüğü Bölge Eğitim Araştırma Uygulama ve Simülasyon Merkezinde verilen eğitimlerde, adli vakalarda olay yeri yönetimi ve güvenliği, maddi bulgu türlerinin tanınması ve korunması, hukuki boyutu, sağlık personelinin sorumlulukları konularında teknik bilgiler veriliyor.  

112 sağlık hizmetleri personeline verilen olay yeri eğitimlerinin Ocak ayı süresince devam edeceği kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız