SON DAKİKA
SON DEPREMLER

112 Çalışanlarına Tıbbi Cihaz Eğitimi

0
Güncellendi - 2021-04-18 02:00:30
112 Çalışanlarına Tıbbi Cihaz Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 112 acil sağlık çalışanlarına tıbbi cihaz eğitimleri verildi.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan personellere 5 gün süreyle sağlıkta kalite standartları kapsamında hizmet sunumunun kalitesini arttırmak amacıyla eğitim gerçekleştirildi.

İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitim birimi tarafından organize edilen hizmet içi eğitim ve tıbbi cihaz eğitimleri dönüşümlü olarak gerçekleştirildi.

İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitim birimi görevlileri tarafından 112 acil sağlık çalışanlarının kullandıkları cihazların kullanımı, sağlık meslek lisesi mezunu Acil Tıp Teksnisyenleri (ATT) ile liseden sonra iki yıllık sağlık meslek yüksek okulu ön lisans mezunu olan paramediklere gösterilip, sorular cevaplandırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız