SON DAKİKA
SON DEPREMLER

118 Kişi de Karantina İçin Cezayir'den Getirildi

0
Güncellendi - 2020-04-25 01:02:55
118 Kişi de Karantina İçin Cezayir'den Getirildi
A- A+ PAYLAŞ

Cezayir’den 9’u Cezayir, 109’u Türk vatandaşı olmak üzere 118 kişi uçakla Malatya'ya getirilerek karantina altına alındı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Cezayir’den Malatya'ya getirilen 118 kişi, yerleştirildikleri yurtta 14 gün karantinaya alındı.

Türk vatandaşları getiren uçak Malatya Havalimanına iniş yaptı. Uçaktan inen vatandaşlar, havalimanı içerisine kurulan çadıra alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.

Vatandaşlar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis eşliğinde otobüslerle Eşref Bitlis Yurt Müdürlüğüne

götürülerek karantinaya alındı.

Yurda getirilen vatandaşları, özel kıyafetli AFAD ekipleri ile Eşref Bitlis Yurt Müdürlüğü idareci ve personelleri karşıladı.

Ekiplerin yardımıyla otobüslerden indirilerek yurda alınan 118 kişi, 14 gün karantinada kalacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Vatandas (3 yıl önce)
    Bunlar turkiyeden gidince bir daha dönmem avrupada hayat var güzel maaş alıyoruz araba 10 milyar burda diyenler mi acaba:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Arıkan (3 yıl önce)
    Dün akşam bende görevliydim o sevkiyatta korkacak bir durum söz konusu değil kesinlikle pozitif olan yok olsa idi şayet uçağa alamazlar zaten tedbir amaçlı 14 gün sonra evlerine gidecekler lütfen Arkadaşlar birbirimizi kırmak yerine mücadelemizi sonuna kadar sürdürelim Dünya büyüktür Tek sahibi Cenabı Allah'tır . Bizler onun birer kuluyuz herkesin tek sahibi olduğu beden bile toprak olacaktır .. Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun iyi akşamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt (3 yıl önce)
    9 tane Cezayir vatandaşı neye gelmiş yaa bunlar istanbul havaalanını savaş alanına çevirdiler gitmek için şimdide gerimi geliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet M. (3 yıl önce)
    Önceleri Suriyelilerin ne işi var deniliyordu. Şimdi de TÜRK vatandaşlarının ne işi var denecek kadar bencilleştik. Gelenler aşına ortak mı oldu? Evinin odasını onlara mı ayırdın? Maaşının yarısını mı paylaştın? Yok memleketin tapusunu aldıysan haberimiz olsun girip çıkarken sana soralım. Koca bir memlekete sığamayan değerli vatandaşım. Gelenleri evlerinize getirmediler. Bak yurt orası 14 gün ağırlanılacak, yerleri (yurt) "YURT" kim ailesinden uzak kalmak ister ve sadece kendileri var. Otobüse virüs mü bulaştı? elbet otobüsü temizleyip dezenfekte etmişlerdir. Ne yani MALATYA yalnızca MALATYALILARIN mı? Öyleyse her şehir kendi cumhuriyetini ilan etsin sende memleketten başka yere çıkma. Hangi ara böyle düşüncesizce davranır olduk. Görende getirip toplumun orta yerine koyuldular sanacak. Malatya olmasa Elazığ, Elazığ olmasa Bursa ne fark eder. 81 vilayet cennet vatan. Çok korkuyorsan o yurtların önünden geçme kardeşim. Devletin yaptırdığı yurtlara da sahiplendik. Yok o gelmesin yok bu gelmesin. Böylelerinin evine misafirliğede gidilmez. Gelenlerin yediklerini sayar yemediklerini kar zannederler. Çok yazık gerçekten. Coronaya önlem var ama zihniyetin önlemi ne yazık ki yokmuş. MALATYA'mız ucuz bir memleket değil o kadar değerlidir ki dışarıdan gelenlere sahip çıkacak kadar da fedakardır. Hoş gelmişler sefa getirmişler. İnşallah virüs çıkmaz da tez zamanda ailelerine kavuşurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hk (3 yıl önce)
    Eğer hasta olsa hastaneye koyarlardı diyen avel 14 gün bekletip sonra hastaneye götürüyorlar Bakıyorum ki gereksiz sizin gibi insanlar Bi kelimeyi bu kadar yükseltiyor adam haklı ucuz sahipsiz memleket burası yurt dışına gidip gelen insanlara bakın kac kişi giriş cıkş yapmış hastalık nasıl yükseldi malatyada cünkü toplama şehiri tuttuklarını getirdiler bizim vatandaşımızmış cok istiyorsan al Bi ev tut bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (3 yıl önce)Hk isimli kullanıcı yorumuna
    İşte bir tane “çok zeki” arkadaşım çıktı. Gelen insanlar geldikleri yerde zaten karantinada bekleyip gelen insanlar. Uçağa binerken ve inerken ateşleri ölçülen insanlar. Devletimiz her ihtimale karşın 14 gün burda da karantinaya alıyor. Bilmiyorsan öğrendin sayemde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (3 yıl önce)Hk isimli kullanıcı yorumuna
    Ben yaklaşık 2 hafta önce arabistandan geldim. Orada 25 gün karantinada kaldım ve geldikten sonra 14 günde burada karantinada kaldım bilip bilmeden konuşan çok sizin gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (3 yıl önce)
    Bazı yorumlara bakıyorumda hiç haber dinlemeyen veya dinlediğini anlamayan cahil insanlarımız var.Malatya'ya ucuz şehir diyen vatandaş yurtdışından getirilen vatandaşlarımızın Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki yurtlarda karantinaya alındığını hiçmi duymadın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (3 yıl önce)
    Gelenler hasta olsaydı yurt yerine hastanelere yerleştirirlerdi a benim “çok zeki” arkadaşlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sayın editör, yorumlara like dislike uygulmasını ne zaman getireceksiniz. Getirin ki beğenilen yorumlar üstte olsun ve boş yorumları okuyup zaman kaybetmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Ne boş yorum yapan var kendi insanımız çöpe atalım helbette sahip çıkacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeliha (3 yıl önce)
    Bence de neden ucuz bi şehir olsun onların içinde ailelerimiz var malatyalı insan memleketini ucuz buluyorsa çıksın gitsin ayıp ya.
    0
    0
    Yanıtla