SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"16'ncı Seçimde de Cevabını Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2021-09-08 23:29:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 58 dönümlük alanda yapımı devam eden Kaynarca Spor Kompleksinin 2023 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Milletvekili Çalık, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesislerinde AKP Yeşilyurt Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt için başlattıkları çalışmaları daha iyi seviyelere getirmek için çalıştıklarını söyledi. Çınar, mahalle başkanlarını evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, “O dönem çok güzel oldu. Sonrasında da bir takım değişimler oldu. Bu değişimlerle birlikte yeni gelen mahalle başkanlarımızla da bir araya geliyoruz” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da Malatya İl Teşkilatı olarak genel merkezden üye kaydı konusunda teşekkür aldıklarını kaydetti. Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmek, Türkiye’yi daha ileriye taşımak için durmadan çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında yerel yönetimlerde başlattığı reformla Türkiye’yi hem yerelde hem de genelde temsil ettiklerini söyledi. AKP’nin 19 yıldır kesintisiz iktidar olduğunu ve ülkeye hizmet ettiğini dile getiren Çalık, “Dünyada bunun örneği çok az ülkede var. Milletimizin hamurunu yoğurduğu parti olarak ve önüne koymuş olduğu hedefleri gerçekleştirerek, 2023’e, 2053’e ve 2071’e sizlerle birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

"15 SEÇİMDE MAĞLUP AYRILDILAR"

Milletvekili Çalık, bütün engellemelere karşın Türkiye’nin büyüyerek yoluna devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Darbelerle karşı karşıya kaldık. Uluslararası güçlerin saldırılarına maruz kaldık. Terör örgütlerinin saldırılarına maruz kaldık. Hem de tek koldan değil en az 5-6 koldan FETÖ’nün, DEAŞ’ın, PKK’nın, PYD’nin, YPG’nin, DHKP-C’nin saldırılarına maruz kaldık. Aynı zamanda uluslararası işbirlikçilerin saldırılarına maruz kaldık. Yapılan bu saldırılara rağmen millete hizmet etmekten asla geri durmadık. Bu kadar zorluğa rağmen ilk günden itibaren yol arkadaşlarım olan mahalle başkanlarımı canı gönülden kutluyorum. Biz, yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmedik. Ama bizimle yol yürümek isteyen yeni arkadaşlarımıza hem gönül kapımızı hem de partimizin kapısını sonuna kadar açtık.”

Cumhur İttifakı ile birlikte yol yürümeye devam edeceklerini kaydeden Çalık, “Allah nasip ederse 2023 yılını da hep birlikte göğüsleyeceğiz, 15 seçimde nasıl onlara cevabını verdiysek, 16’ncı seçimde de cevabını vereceğiz” dedi.

"MALATYA’NIN HER BÖLGESİNE HİZMET GÖTÜRDÜK"

Milletvekili Çalık, Malatya’nın her bölgesine hizmet götürdüklerini ifade ederek, Yeşilyurt bölgesinde de önemli yatırımların yapıldığını belirtti. Bölgede Devlet Su İşleri’nin önemli bir yatırım yaptığını dile getiren Çalık, Yeşilvadi (Beylerderesi) Göletinin 6 bin 220 dekar araziyi suladığını söyledi.

Bindal Mahallesi’nin 70 yıllık tapu sorununun çözüldüğünü kaydeden Çalık, eski SSK hastanesi alanının 35 dönümüne Millet Bahçesi yapılacağını belirtti. Milletvekili Çalık, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılacağını ifade ederek, “Yeşiltepe eski askeri hastanenin bulunduğu 100 dönüm alanın Adalet Bakanlığına yer teslimi yapıldı. Projesi yapılıyor” dedi.

Eğitim alanında da Yeşilyurt’ta önemli yatırımların yapıldığına dikkat çeken Çalık, “Eğitim alanında 2021 yatırım programı kapsamında; Tecde Anaokulu, İlyas Mahallesine Elif Livan Anaokulu, Beydağı Anaokulu, Çarmuzu Ziya Gökalp Ortaokulu, Konak Anadolu Lisesi, Yakınca Abdulkadir Eriş Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Tecde Anadolu Lisesi, Aşağıbağlar Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Avni Kığılı Kız İmam Hatip Lisesi, Bostabaşı Mehmet Altun Ortaokulu, Karakavak İlkokulu, İnönü İlkokulu, Yeşilyurt İmam Hatip Lisesi, Karavakak Mahallesi Ortaokulu, Cemal Gürsel Mahallesi Ortaokulu, Fidanlık Anaokulu, Feyzullah Taşkınsoy İlkokulu ve Necatibey Ortaokulu Yeşilyurt’a kazandırılıyor” diye konuştu.

KAYNARCA SPOR KOMPLEKSİ 2023’DE HİZMETE GİRECEK

Milletvekili Çalık, Yeşilyurt ilçesi Şahnahan Mahallesine yaş kayısı kurutma ünitesinin kurulduğunu kaydederek, “MASKİ tarafından Yeşilyurt ilçesi Sütlüce ve Topraktepe mahallelerine içme suyu kanalizasyon hattı yapıldı. Dilek Mahallesi Aydoğan Mevkiine tarımsal sulama tesisi yapıldı.” ifadelerini kullandı. Bentbaşı Mahallesinde 6 hekimlik Aile Sağlık Merkezinin bitme aşamasına geldiğini dile getiren Çalık, Karakavak, Tecde, Çavuşoğlu, Fahri Kayahan, Bostanbaşı bölgelerine Aile Hekimlik Birimleri inşa edileceğini, önümüzdeki yıl yatırım programına ise Gündüzbey, Yakınca, Topsöğüt, İkizce Mahallelerine Aile Hekimliği yapılması için teklif edildiğini söyledi. Çalık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Melekbaba Gençlik Merkezi’nin hemen yanında 58 dönümlük alanda yapımı devam eden Kaynarca Spor Kompleksinin 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını ve kenttin en büyük spor kompleksi olacağını söyledi. Çalık, kompleksin sadece Kaynarca Mahallesindeki gençlere değil Melekbaba, Taştepe ve diğer bölgedeki gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmasına da imkan sunacağını ifade etti.

Çalık, “Komplekste 1000 seyircili spor salonu, 2000 seyircili Doğal Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 200 Seyircili Hokey Spor Salonu, 1 adet Kapalı Halı Saha, 1 adet Açık Halı Saha, 1 adet Açık Akrilik Kaplama Basketbol-Voleybol Sahası ile 2'li Kapalı Tenis Kortu yer alacak” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Bynedim (2 yıl önce)
    Bir zıplar iki zıplar meselesini biri hatırlatabilir mi acaba birilerine
    0
    0
    Yanıtla
  • Reissever (2 yıl önce)
    Helal olsun Sayın CumhurBaşkanımız Erdoğan Reis
    0
    0
    Yanıtla
  • derbeder (2 yıl önce)
    göz görse de kulak duymadımı yapılanlar boş demektir. vatandaşı görüyorsunuz ama kulaklarınızı vatandaşa tıkamışsınız..kiralar,geçim, alt tabakaya şuan eziyet oldu, hayat size güzel özel devlet arabaları malatyada otobüs saat seferleri beter olmuş.ama 2023 de hedef muhalefet yapmak sizi bu gömlek size bol gelmeye başladı..
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    YAPTIĞINIZ BU İŞTE Tebliğ” ve “Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı”na 52 ilaç Sosyal Güvenlik Kurumu geri ödeme listesinden çıkartılmış ve eşdeğer ilaç taban fiyat uygulaması da %5’e düşürülmüştür. Bu kapsamda antienflamatuar ilaçlar olarak adlandırılan ağrı ve iltihaplanma (inflamasyon) tedavisinde lokal olarak kullanılan spreyler, eklem-kas ağrısı tedavisinde kullanılan jel ve merhem gibi topikal ilaçlar, çocukların diş çıkarma döneminde lokal kullanılan ağrı kesici topikal ilaçlar ve ağız spreyleri Kurum’un geri ödeme sistemi kapsamından çıkarılmış bulunmaktadır"
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Malatya da mevcut seçmen kafası değişmediği sürece siz yine 1. parti olursunuz. Ama aday olarak kaçınız seçilirsiniz o muallak biraz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Kayısı kentli (2 yıl önce)
    20 yıldır size oy vermiş biri olarak yanlışlarınızı söylüyorum not alın tedbirinizi alın 1.Malatyada şuan mevcut parti yönetimi ve vekillerden bir tanesi dahi tekrar aday gosterilirse CHP ve MHP nin ikinci vekilleri hayırlı olsun 2.Şu an mevcuttakilerden insanlar bıkmış aynı adamlar il başkanı belediye başkanı milletvekili olarak 20 yıldır devam ediyor marifet kendilerinde zannediyor REİSİN hatırına millet sizi biryerlere getirdi 3.Malatya'daki MALATYALI DÜŞMANLIĞINA son verin Adıyamanlı Elazığlı (Baskilli) sevdanizdan vazgeçin 4.Haksızlık yolsuzluk hırsızlık kaçakçılık yapan kim olursa olsun anında cezasını keseceksiniz topu ordan oraya atmayacaksınız. 5.Memlekette adalete olan güven inanç kalmamış bu çok acil ilgilenmeniz gereken bir konu 6.Kiralar asgari ücret seviyesine geldi buna bir çözüm bulun. 7.Sınavlarda MÜLAKAT denen torpil sisteminden vazgeçin. 8.Dost acı söyler daha duzeltmeniz gereken çok şey var seçime kadar olan zamanı iyi degerlendirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hepsi kolay, 4.madde zor. Çünkü ucu kötü yerlere dokunabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    sandık kurulsun bakalım o zaman belli olur söz vatandaşa geçsin cevabı göreceksin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Çalık ne desen haklısın. Böyle başa böyle tarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Haklısın vekil hanım,tabiki 19 değil 59 yıl.kazanirsınız seçimleri bizim halkımızda bu balık hafıza olduktan sonra normal olanda bu.ancak şuan bıçak kemiğe dayandı ki çatlak sesler artmaya ve homurdanmalar duyulmaya başlandı.en önemlisi sizin partiye canı pahasına gönül veren insanlardan başladı eleştiriler,umarım en kısa sürede sizlerin karşılıksız vaadlerinden kurtuluruz...bu vatana vatansever liyakat sahibi,canından daha cok vatan sevgisi ile yanıp tutuşan,şerefli onurlu bir yönetim gelir,hiçbiriniz bu halkın babasının oğlu kızı değil ama bir tane TÜRKİYE var.bu vatan parayla alınmadı ki parayla satılsın,k bakmayın bi mola alıp kenarı çekilin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    sen değil cevabı biz vereceğiz sandıkta merak etme
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    surekli ayni sozler 30 yillik 50 yillik hizmet veren okulari yatirimlari sayiyorsunuz 20 yillda kac take ureten is yerleri yaptiniz kac take issiz as is verdiniz insanlar issiz esnaf perisan emekli isci memur ciftci perisan bunlara care bulunun malatya halki bunlari goruyor ve yasiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    öznur hanım 2023. seçimlerinde türkiyeyi bilemem ama malatyayı sorarsan işiniz zor gibi nedenini sorarsan. öznur hnm malatyaya hızlı tren hayırlı olsun dedin. sivasa geldi malatya ya yok. 25. yıldır kuzey çevre yolu muhabbeti yapıldı çevre yolu ile ilgili vatandaş hiç birşey bilmiyor gelişme nasıl diye. sultansuyu harasının yok olmasına seyirci kaldınız ve bide elazığlı mütaite verildi üstüne üstlük kontrol mühendisi görevini yaptığı için dayak yedi ve seyirci kaldınız.. malesef. süper ligde takımız var. iki tane devlet üniversitesi var. üç tane organize sanayın var. dünya kayııs başkentisin ve dünyada 2.ci avrupada ve türkiyede 1. ci kara ciüer nakli malatyamızda yapılıyor. bu saydıklarımda elazığda hiç biri yok ve elazığa daki uçak seferlerinin sayılarına bakın bide malatya daki uçak sefer sayılarına bakın ve uçak saatlerine bakın allah aşkına..selahattin gürkanın malatya ile ilgili hiç birşey yapmamasına seyirci kalıyosunuz. allah aşkına selahattin gürkan malatyamıza ne porjesi oldu ne yaptı gören bilen varmı.başkanlarınız kerneği yaz boz tahtasıne çevirdi sadece ve kalıcı ne projesi var. malatya kuru yazıya döndü. ne ağaçlandırma. ne yeşillik ne suyun kalitesinin artması ve yeni su kuyularının açılması. allah aşkına kaç dönemdir akp. belediyesi yönetiyor trafik sorununa ne çözüm bulddunuz.57. yaşındayım şehir merkezi aynı. ne değişttirdiniz. malatyamızda şehirde vakit geçirecek bir tane sosyal aktivite gösterin. malesef söylem var eylem yok söylem eyleme hayatta geçmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Eskiden Akparti ile ilgili bu sitede olumlu yorum yapanlar daha çoktu. Olumsuz yorum yapanlara ise anında tepki verilirdi. Şimdi bakıyorum olumlu bir yorum yapan varsa, onlarca olumsuz yorum yapan ve onlarca beğeni alan yorumlar daha çok. Bu da bir dahaki seçimde işlerinin çok zor olduğunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    O cevabı siz değil halk verecek ,bekleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat Kaya (2 yıl önce)
    Eğer bu 15 den ders almadık ise yazıklar olsun bize. 16 . seçimde size yol göründü artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Yine kime cevap vereceksiniz? 21 yıldır geo cevap veriyorsunuz artik yeter kendinize cevap verin. Devir bitiyor sandıkta cevabı alacaksınız. Milleti 2800 liraya mahkum ettiniz, faizler uçuyor enflasyon uçuyor. Yeter artık hep aynı lafları duyuyoruz, " cevap verecegiz"
    0
    0
    Yanıtla
  • O Edkidendi (2 yıl önce)
    Bi akp li olarak sizin yüzünüzden akp ye oy vermez oldum yeter artık yeter Bi kulağımızın arkası kaldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende yazdım (2 yıl önce)O Edkidendi isimli kullanıcı yorumuna
    Sayenizde artık kulağımizin arkasında kalmadı. Siz devam edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtalan (2 yıl önce)
    Hicbir sozunuzu tutmadiniz Ne belediye ne vekilde bu sefer yemin billah akp ve cumhur ittifakina oy vermeyecegim Tovbeler olsun kalsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Sayın vekiller başkanın arkasına sığınıp şov yapıyorsunuz suanki mevcut vekilleri zerre istemiyoruz gidin artık şov izlemekten sıkıldık yeter gidin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    1-Yıllardır bitmek bilmeyen KUZEY ÇEVRE YOLU 2-SİVİL HAVAALANI ŞART ama yapılmıyor.Başta öğretim üyelerimiz(Prof.Doçent doktorlar ve bilim adamlarımız) ve Malatya halkını Elazığ a mahkum ediliyor. ÇÜNKÜ MALATYA da sefer sayısı yetmiyor. 3-HIZLI TREN cumhurbaşkanımızda söz verdi ama Peşine düşülmüyor, ilgilenilmiyor. BUNLAR YAPILMADI SÜRECE ARTIK ÜZGÜNÜM !
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (2 yıl önce)
    iki paket makarna, kafasına atılan çay peketiyle oyunu satanlar oldukça iktidarda kalmaya devam edeceğinizi sanıyorsunuz ya, o sandık bi gelsin göreceksiniz halkın sillesinin ne kadar şiddetli olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    bu enflasyon sizide boğar sayın vekil.rüzgar tersten esiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (2 yıl önce)
    artık herşey değişiyor sayın çalık yaptığınız haksızlık göge ulaştı bu halk size daha oy vermez sadece belki torpilli olarak bir yere yerleştirdikleriniz belki oy verir
    0
    0
    Yanıtla
  • "Kral çıplak" yorumunuz için teşekkürler .
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bu seçim inşallah son seçiminiz olacak 1023 kurtuluş yılımız olacak ama çaktığınız çivi bin yıl geçse de ülkemizin huzurunu bozacak yakın zamanda nur topu gibi arap sorunumuz olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Çalık bu konuşmayı yaparken 11,950 tl lik ayakabını da giydin mi? Millet iş bulamıyor. Çocuğunun karınını doyuramıyor. Memleket mülteci dolmuş. Yine de helal olsun. Bu milletten bu kadar olumsuzluklara rağmen oy alabiliyorsunuz ya. Ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    İşte buna, "zafer sarhoşluğu" denir. Hadi bakalım, herkes seçimi bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan (2 yıl önce)
    Aynen çabuk gelin ki seçimde hemen cevabınızı verelim, mesela memur olarak ayın 15 i gelmeden bir daha ki ayın 15 ini düşündürmenizin HESABINI sandıkta size verelim, evladımız birşey istediğinde parasızlıktan uç odaya gidip sağdan soldan sessizce borç istememizi sizlere soralım sandıkta, gece yarıları pat diye önümüze koyduğunuz doğalgaz, elektrik, su zamlarını sizlere soralım, cevap verelim, çabuk gelin bekletmeyin sandıkta cevabınızı alın gidin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ye Mammo Ye (2 yıl önce)
    2023 de görüşmek dileği ve temennisi ile bakalım kim kazanacak Adı adalet ve kalkınma olup sadece kendi nefsine adaleti cebine de kalkınmayı sağlayanlar mı Yimpaşı imar durumunu değiserek benzin istasyonu kurulmasına peşkeş cekenlere mi Sultansuyu harrasını ve arazisinin özel bir beton santrali kurulmasına birilerine peşkeş çekenler mi Yoksa daha yaşanabilir bir memlekete sahip olmak için geleceği için mücadele eden ÜSTÜNLERİN HUKUKU için HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ için mücadele edenler mi göreceğiz Parsel parsel eylemişler dünyayı Bir dikili daştan gayrı nem kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (2 yıl önce)
    Aynen 16.secimde olsa 166.Secimde olsa cevabını verirsiniz yersen bu millet artık sizin dolmaları yemeyecek yeter artık söz milletin bu saltanatiniz bitecek Allah'ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Severiz DOLMAYI hele de kurutulmuş biber ile yapıldıysa biraz da doğal acı ise vay vay vay. Ama artık yapamıyorlar ona da tarih veriyorlar 2023 diyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzım sulandı valla, olsa da yesek.
    0
    0
    Yanıtla