SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Kaçak Göçmen Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-09-20 02:55:37
17 Kaçak Göçmen Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son 1 haftada yurda yasadışı yollardan giren 17 yabancı uyruklu şahıs ile göçmen kaçakçılığını organize eden 2 şüpheliyi yakaladı. Jandarmanın ayrıca, çeşitli suçlara karışan 30 kişiyi de yakaladığı açıklandı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan konuya ilişkin şu bilgi verildi:

"12 – 18 Eylül 2017 tarihleri arasında meydana gelen;  Kaçakçılık olaylarında; Türkiye’ ye yasadışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen (17) Yabancı uyruklu şahıs yakalanarak, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş, bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen (2) şüpheli yakalanmıştır.

FETO/PDY Terör suçları kapsamında; yapılan sorgulama neticesinde, “FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak”  suçundan aranan (1) şahıs yakalanmıştır.

-Asayiş olaylarında; toplam (16.556) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (29) şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından 12 – 18 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda; (7.027) araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan (252) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (105) araç trafikten men edilmiş, (19) işçi servis ve (54) okul servis aracı kontrol edilmiştir.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okul çağındaki çocuklarımızın servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuklarını sağlamak maksadıyla, Malatya İl J.K.lığı emrinde görevli Jandarma Trafik timlerince Malatya İl J.K.lığı sorumluluk alanında faaliyet gösteren okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis şoförlerine yönelik olarak; Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe J.K.lıklarınca, 11 Eylül 2017 - 14 Eylül 2017 tarihlerinde (244) okul servis şoförü  ve (156) personel servis şoförünün katılımıyla trafik kuralları hakkında eğitici seminer faaliyeti icra edilmiştir.

Malatya İl J.K.lığınca, eğitim öğretim dönemi boyunca çocuklarımızın servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak maksadıyla, okul servis araçlarını denetim ve kontrolü ile okul servis şoförlerine yönelik eğitici seminer faaliyetlerine devam edilecektir."

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Google Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız