SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"18 Yılda 23,5 Milyar TL Yatırım Gerçekleştirdik"

0
Güncellendi - 2021-03-08 18:29:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Çalık, Malatya İl Başkanlığı binasında partisinin İl Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi. Çalık, AKP’nin mayasını milletin attığını, hamurunu bizzat milletin yoğurduğunu belirterek, “Türkiye’de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti’dir. Türkiye'nin son 19 yılının mimarı olmasının yanı sıra 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonlarıyla ülkenin istikbaline talip olan AK Parti’dir. Aynı zamanda, Türkiye’nin en büyük ve en aktif kadın kollarına, gençlik kollarına sahip parti AK Parti’dir” dedi.

"MALATYA’MIZA 18 YILDA 23,5 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK"

Çalık, “AK Parti olarak ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla çıktığımız siyaset yolculuğumuzu, ilk günkü samimiyetle ve yılların tecrübesiyle sürdürüyoruz. Şeyh Edebali’nin tavsiyesini kendimize rehber edinerek, daima ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla çalışıyoruz. Sadece Malatya'mıza eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda son 18 yılda toplamda 23,5 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik ve yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, Millet İttifakını bir arada tutan şeyin ‘Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı’ olduğunu vurgulayarak, ittifakın sürekli olarak bu durum üzerinde argüman geliştirdiğini, millete hizmet etmek gibi bir gayelerinin olmadığını söyledi. Çalık, “HDP, eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı, CHP ise HDP'nin siyasi korumasıdır. İYİ Parti ise kurucu değerlerini hiçe sayarak, ayaklar altına alarak bu ittifakla yol yürümeyi göze almış bir ortaktır. Milletimiz bu ittifaka en güzel cevabı sandıkta verecektir” dedi. Çalık, HDP’yi Ankara’nın Çankaya ilçesindeki parti binasında oturanların değil Kandil’in yönettiğini belirterek, “HDP özgür değil Kandil’in, PKK’nın emrindedir. Kendisine 6 milyon oy veren seçmenin değil Kandil’dekilerin sesidir” dedi.

Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözlerine tepki göstererek, “Kendi partilerinde vuku bulan taciz ve tecavüz vakalarına karşı gıklarını çıkaramayanlar, annelerinin bağrından kaçırılarak dağa çıkarılan ve olmadık taciz ve eziyetlere maruz bırakılan kızlarımız, evlatlarımız için tek kelime etmeyenler lütfen ama lütfen kadından, özgürlükten, haktan hukuktan dem vurmasınlar” dedi.

Çalık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlu olmasını dileyerek, “Kadına yönelik her türlü şiddeti, baskıyı ve ayrımcılığı lanetliyorum. Vatan için evladını şehit veren kıymetli annelerimiz başta olmak üzere Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan annelerimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

İl Başkanı İhsan Koca da, Malatya’da güzel bir kongre süreci geçirdiklerini kaydederek, “Kadın, gençlik, ana kademe, il ve ilçe teşkilatlarımızla inşallah bizden beklenen çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Çalık, daha sonra AKP İl Başkanı İhsan Koca, Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ile basına kapalı olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Neşet (3 yıl önce)
    evet çok güzel inşaat beton yapıyorsunuz yap işlet devret ile 25 yıllığına yaptırıyorsunuz ve geçmeyen aracın parasını benim hayatında arabaya binmeyen dedemin verdiği vergiden ödüyorsunuz ayrıca yandaş mütaahitleriniz o kadar akıllı ki yetkili mahkemeye olarak ingiliz mahkemelerini yetkili yapıyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Başka bir istatistik de ben paylaşayım. Son iki ayda 193 vatandaş intihar etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın Çalık Sultansuyu harasının durumunu soruyor Malatya halkı sizden buna cevap verin. Sizden bu konuda açıklama bekliyor. Neden bu konuda sesiniz çıkmıyor. Bu sessizlik pek hayra alamet değil ancak, eğer ki burayı birilerine peşkeş çekerseniz seçimde oy istemeye geldiğinizde bizde cevabımızı size veririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (3 yıl önce)
    neye yatırım yapmışsınız işlik almış başını gidiyor evliler işsizlik yüzünden kavgalara başlıyor birileri daha ölecek ondan sonramı bu işsizliğe çare bulacaksınız çare bulacağınızda yok siz farkında değilsiniz ama akp çok oy kaybına uğrayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    23,5 Millar sozde harcanmis bu parayla 3 take uretim yapan fabrika yapilirdi en az 10 Bin kisiye is saglanirdi milletin parasini betona yola topraga gomduler
    0
    0
    Yanıtla
  • Rami@R (3 yıl önce)
    22 yildir hollandada yasiyorum suanki yonetim kalkipda demediki sukadar yatirdim yapti bizim partimiz ama masallah Akp yer yaptığını lütuf etmek olarak görüyor ceblerınden verıyorlar sanırım gülüşüyorum bunlara oy verenin aklına şaşarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Çekil artık. Emekli ol yeteeerrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Yani sayın çalık demişki malatya ya 23.5 milyarlık yatırım yapmışız,kalkıpta 3-5 milyonluk sultansuyu harasının hesabını yapmayım.
    0
    0
    Yanıtla