SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"187 Arkadaşımız Açığa Alındı"

0
Güncellendi - 2016-09-30 19:55:44
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGTC Başkanı Kemal Deniz, sivil toplum örgütlerinin, Malatya’da sosyal hayatı şekillendirilmesi noktasında çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Deniz, “Bu nedenle misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah birçok programda birlikte olacağımızı ve Malatya’nın sorunlarını dile getireceğimizi burada ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, cemiyetin bir kamu görevi yürüttüğünü belirterek, eğitim ve öğretimde yaşanılan sorunlar hakkında konuştu. Kaya, “Her yıl eğitim-öğretim dönemi sorunla birlikte başlıyor. Öğretim yılı başında öğretmenler, ‘Eğitime hazırlık ödeneği’ alıyorlar. Yıllardır söylüyoruz, bu hazırlık ödeneğini hizmetli ve memur arkadaşlarımıza da vermelisiniz. Norm kadro uygulamalarından doğan problemler var. İl içi tayinlerde gerçekten çakılı tayinler oldu. İnsanlar artık tayin isteyemiyor. Görevlendirmelerde ciddi problemler var. Bu sorunların ivedilikle çözülmesini bekliyoruz. Malatya’da 187 arkadaşımız açığa alınmış durumda. Biz, bunların soruşturmalarının hakkaniyet içinde yürütülmesi ve öğrencilerine kavuşmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti 2. Başkanı M.Duran Özkan ise Eğitim Sen’e başarı dileklerini iletti. Özkan, “Bu dönemde uğramış olduğu haksızlıklar ile ilgili Eğitim Sen’in bir dizi çalışmalarının olduğunu biliyorum. Umarım onlar olumlu şekilde sonuçlanır. Öğretmenler bir an önce görevlerine döner ve öğrencilerde sağlıklı bir eğitime kavuşurlar diye düşünüyorum” diye konuştu.

iha

EĞİTİM SEN'DEN, MGTC'YE ZİYARET. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız