SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Mayıs Kutlaması.. İşte Hepsi Bu!.

0
Güncellendi - 2021-05-19 18:33:13
19 Mayıs Kutlaması.. İşte Hepsi Bu!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kayhan, Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da Kurtuluş Savaşı'nı başlatmasının 102'nci yıldönümünü kutladıklarını belirtti.

Tam 102 yıl önce "Ya istiklal ya ölüm" parolası ile çıkılan ve sonu zaferle taçlanan yolculuğun ilk adımının atıldığını hatırlatan Kayhan, "19 Mayıs, Türk milletinin azminin ve manevi gücünün ispatıdır, milli egemenlik ve milli iradenin hakimiyet günüdür, geleceğimizin teminatı olan gençliğimize güvenin sembolüdür." ifadelerini kullandı.

KUTLAMA PROGRAMLARI DA BU!..

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile bayramı da kapsayan Gençlik Haftası dolayısıyla hazırladığı program şöyleydi:

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • ahmet (2 yıl önce)
    .bir gün gelecek 19 mayıs bayram gibi kutlanacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Malatyalıları saf dışı edip adanalı osmaniyeli adıyamanlı bingöllü elazığlı ile iş yapanlar ancak bu kadar yapar. Burada iş yaptığını sananlar birazda gidip doğdukları yerleri iş yapsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Bunada şükür!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Ufku hayalleri ve hedefleri olmayanların işleri yapmış olmak içindir. Salgın sadece ilimizde yok. Tüm dünyada var. Uzağa gitmeyin. Adıyaman a bakın bayram programında yapılanlara. Sonra da salgın bahane olmasın. Bayramları sıradanlaştırmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Atatürk ve yakın silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Mili bayramları Milli heyecan, sevinçle hep birlikte kutlamazsak unutmayalım dini bayramları kutlayamaz duruma düşeriz. Tüm Ulusumuzun bayramı kutlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hepsi bu, Orda en az ikiyüz bin genç olmalıydı. Korona törende bulaşmıyor.Haberiniz yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gençlerimiz internette dışarıda iş aramakla meşgul maalesef. (sizin kastınızı anladım bu arada doğrusunuz)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyin (2 yıl önce)
    Haberin başlığı biraz manidar geldi. "Işte hepsi bu" derken -19 Mayısı kastedmedigini düşünerek- kutlamaların zayıf olduğuna vurgu yapılmış sanırım. Acaba yazar arkadaş bu pandemi sürecinde nasıl bir kutlama olmasını bekliyordu anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • pan demi mi dedin
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet kardeş pandemi dedim. Yoksa sende inanmayanlar kısmında mısın? Eğer öyle isen yoğun bakımda yatan koronali hastaların tedavisinde yardımcı olmanı talep edeceğim. Ben sağlık çalışanı değilim ama bu süreçte korona atlatmış biriyim ona mahsuben.
    0
    0
    Yanıtla
  • sana geçmiş olsun kızma kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim yasadigimiz yerde belediye marslar calarak araba dolaştıriyor bayraklar dagitiyor.. en basiti bu yapilabilir.. niyet yapmak olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ddt isimli kullanıcı yorumuna
    Köre yüzünü, sağıra sözünü söyleme yorulursun... Alttaki linke tıklarsanız anlayacaksınız. https://twitter.com/GSB_Malatya/status/1395026914906099715?s=19
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)Hazeyin isimli kullanıcı yorumuna
    Kudüs eylemlerinde unutulan Pandemi sürecindeki gibi bir kutlama olabilirdi !
    0
    0
    Yanıtla
  • İsrail'i protesto eder gibi Adana Demirspor'un şampiyonluk kutlaması gibi Akp kongreleri gibi yani güm güm güm
    0
    0
    Yanıtla
  • Pandemi sürecinde yapılan kongreleri hatırlıyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pandemi bahane. Parti kongreleri tüm coşkuyla lebalep kutlanırken pandemi yoktu değil mi? Ak parti iktidara geldiğinden beri neyazık ki milli bayramları önemsizleştirerek, itibarsızlaştırma yolunu seçmiştir. Amaçları nedir tam olarak bilmiyoruz. Ancak bu ülkenin emperyalist ülkelerin işgalinden kurtularak bağımsız bir devlet olması neden ve niçin kimleri rahatsız eder?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankaralı (2 yıl önce)Hazeyin isimli kullanıcı yorumuna
    Kayturuk kuyturuk bir haber ajansı ne beklenirdiki
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdığım yoruma cevap veren hemen hemen herkesin aynı dili konuştuğunu gördüm. Parti kongreleri, şampiyonluk kutlamaları vs. Benim yazdığım yorumda bunları savunan bir taraf yok fakat bu süreçte dini veya milli farketmeksizin bütün bayramlarda biraz mesafeli olmalıyız ki ülke olarak biraz rahat neşet alalım. Milli bayram kutlamasını elbette yapacağız. Balkonuma astigim bayrakla, evimde çocuğuma okuduğum kitaplarla-marslarla olduğu gibi tabi belediye de bir araç ayarlayıp mahalleleri daha coşkulu hale getirebilir ki cosnukte ben bunu gördüm. Kudüs mitingine laf çakan bir arkadaş gördüm arada -ki kalabalık mitingi bende yanlış buluyorum ama konu Kudüs- o arkadaş da Kudüsun tozuna kurban olsun.
    0
    0
    Yanıtla