SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Mayıs Turnuvası da Online

A- A+ PAYLAŞ

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Türkiye Satranç Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde büyük turnuvaya imza atacak” dedi.

Toy, 19 Mayıs Satranç Turnuvası’nın online (internette çevrimiçi) yapılacağını kaydederek, “Türkiye’nin dört bir yanında 7’den 70’e tüm satranç sporcularının hamle yapabileceği anlamlı turnuvada 19 Mayıs’ın unutulmaz coşkusu ve sevgisi satranç sporunun birleştirici gücüyle buluşacak. Samsun’da başlayacak olan turnuva heyecanı rekor bir katılımla dalga dalga Türkiye’nin tüm illerine yayılacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası Chess.com Online Satranç Platformu üzerinden 19 Mayıs 2020 Salı günü tüm illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Aktif lisanslı sporcular kendi lisans illerinin sayfasından turnuvaya kayıt olarak turnuvaya katılacaklardır. Turnuva tek kategoride oynanacak, genel sıralama, 20 yaş altı sıralaması yapılarak madalya ile ödüllendirilirken, genelde ve 1 20 yaşa altında 1. Olan bayan sporcular da madalya ile ödüllendirilecektir. Turnuva chess.com sitesinde yapılacağından dolayı bu site üyeliği olanlar turnuvaya katılabilecektir. İl Sitelerine ön kayıt yapan sporcuların adreslerine chess.com tarafından davet linki gönderilecektir. Turnuva sayfası 19 Mayıs 2020 Salı günü saat 14.00’te açılacak ve bu saatte kaydını kesinleştirenler, saat 15.00’e dek başlayacak olan turnuvaya katılacaklardır. Turnuva yönergesi TSF sitesi ile il temsilcilikleri sitesinde yayınlandı” diye konuştu.

TSF TARAFINDAN EĞİTİM VERİLİYOR

Türkiye’nin dört bir yanından il temsilcileri online turnuva eğitimi için bir araya geldi. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, As Başkan Halil Hilmi Darı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Teknik Kurul Başkanı Aykut İlker Mete ile birlikte eğitim gruplarını ziyaret etti. Microsoft Teams üzerinden 10 ayrı grubun oluşturulduğu, 11 eğitmen ve yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen büyük toplantıda il temsilcilerine online turnuvalar ve 81 ilde gerçekleştirilecek 19 Mayıs turnuvası için teknik anlamda eğitimler veriliyor.

Satranç ailemizi böyle bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten federasyon başkanı Gülkız Tulay, “Hep birlikte çok güzel işlere imza atıyoruz. Online turnuvalar, eğitimler ve seminerler ile satranç sporunun ulaşılabilirliğini ve önemini bir kez daha göstermiş olduk. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası’nda siz kıymetli il temsilcilerimiz ile 81 ilimizde büyük bir rekora imza atacağız. Bu anlamlı turnuva için heyecanımız büyük. Bunun için gönülden emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız