SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2-3 Oyuncuyla Görüşme Sürüyor"

0
Güncellendi - 2021-01-13 08:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Misli.Com 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü Nihat Balan, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ifade ederek, transferde listelerinde yer alan oyuncularla ilgili yönetim kurulunun görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti.

3.Lig’de tarihinde ikinci sezonunu yaşayan Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon yer aldığı 1.Grup’ta ilk yarıyı 26 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Grup’ta oynadığı 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, dar bir kadroya rağmen hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Devre arasına dördüncü sırada giren Yeşilyurt Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. 14 Ocak’ta Antalya kampını sonlandıracak olan sarı siyahlı takım, 2 günlük iznin ardından 17 Ocak’ta Malatya’da toplanarak, çalışmalarına devam edecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü Nihat Balan, iki yönlü bir kamp çalışması belirlediklerini ifade ederek, ilk etabı Antalya’da tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmalarını Malatya’da gerçekleştireceklerini söyledi.

Balan, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, “Mevcut kadromuzla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kamp dönemimiz iyi geçiyor. Takım tempomuz ve kamp ortamımız oldukça güzel” dedi.

Yer aldıkları grupta ilk yarının erken bittiğini ancak diğer gruplarda maçların oynandığını kaydeden Balan, “Tabii transfer çalışmalarımız sürüyor. Pandemi kapsamında bizim yer aldığımız grup erken bitti, diğer gruplarda maç oynandı. İstediğimiz oyuncular var ancak bu oyuncularda takımlarında oynuyorlar. 2 ya da 3 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Yönetimimiz bu oyuncularla ilgili görüşmelerine devam ediyor” diye konuştu.

Balan, birkaç mevki için arayış içerisinde olduklarını belirterek, özellikle alternatif yönünden transfere ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BAYRAM (3 yıl önce)
    başka resmi yokmuydu okul arkadaşım çok sinirli çıkmış
    0
    0
    Yanıtla