SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2.5 Aylık Komadan Çıkamadı

0
Güncellendi - 2016-12-14 01:28:55
2.5 Aylık Komadan Çıkamadı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya'daki demiryolu hemzemin geçidinde geçtiğimiz Eylül ayında trenle çarpışan otoda ağır yaralanan Murat Karakuş, yaklaşık 2.5 aylık komada kaldıktan sonra öldü.

Eskimalatya Tren İstasyonu yakınında Dolamantepe Mahallesi Bahçe Sokak mevkiindeki hemzemin geçitte, 29 Eylül sabahı Malatya'dan Elazığ yönüne gitmekte olan 57302 sefer sayılı tren, Ahmet Karaaslan yönetimindeki 44 FV 383 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Karaaslan ile otoda bulunan Murat Karakuş ağır yaralanmışlardı.

Oto sürücüsü sağlığına kavuşurken, yaklaşık 2.5 aydır Turgut Özal Tıp Merkezi Yoğun Bakım'da tedavi görmekte olan, ancak komadan çıkamayan Murat Karakuş yaşamını yitirdi. Karakuş'un cenazesi, Eskimalatya'nın Kadıçayırı Mahallesi'nde toprağa verildi.

Bu arada, kazanın meydana geldiği hemzemin geçidin hemen yanında, Eskimalatya Tren İstasyonu'nun güvenliği gerekçesiyle geçtiğimiz yaz yaptırılan beton duvarın görüşü engellemesi nedeniyle tehdit oluşturduğunu belirtenlerin tepkisinin ardından, duvarın bir bölümü yıktırılmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kazahemzemin2

kazahemzemin1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Emrah yiğit (7 yıl önce)
    Murat sevdiğimiz bir arkadaşımızdı ALLAH mekanını cennet eylesin canım kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalim (7 yıl önce)
    orda hatalılar kımse o duvara yapanlardan onlarda gereken cezayı almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (7 yıl önce)
    Zaman zaman hemzemin geçişlerinde ölümlü veya yaralı kaza haberlerini duyuyor ve okuyoruz. Ancak kalıcı çözüm üretemiyoruz. Türkiye'de her alanda vede özellikle ulaşım sektöründe maliyeti çok büyük projeler yapılmakta ve hayata geçirilmektedir. Fakat hemzemin geçişlerinde maliyeti düşük bir köprü yapmıyoruz. Sonuç olarak da belirli aralıklarla ölümcül kaza haberlerini okumaya devam ediyoruz. Dilerim bir günde, hemzemin geçişlerine yapılacak köprü haberini okur ve teşekkür mesajı yayınlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇELİK (7 yıl önce)
    Trenin herzaman geçiş üstünlüğü vardir bu kanun Osmanlı devrinden böyledir.onun için hemzemin geçitlere girerken DUR DİNLE GEC diye uyarılar olduğu halde maalesef bazen böyle olumsuz olaylar olmaktadır bu olayların yaşanmaması için lütfen tren yollarından geçerken çok dikkat etmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru osmanlı devrinde de öyleydi.trenlerin geçiş üstünlüğü olduğu konusunda da haklısınız.fakat unutmayın kı osmanlı yıkılalı 80 yıl oldu.ne o zamanki trenler var nede o zamanki yollar.şu 100 yıl öncesinden daha yol bile doğru dürüst olmadığı zamanlardan örnek vermeyi bırakın artık.hangi yılda yaşıyorsunuz.tamam türkiye dünyadan 50 yıl geride olabilir ama bu mazeret değil.dünya bizi beklemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇELİK (7 yıl önce)bahri isimli kullanıcı yorumuna
    Bahri bey yol ustunlugu hemzemin geçitlerde herzaman trenlerindir onun için hemzemin geçitlerde tabelalar ışıklı uyarı levhalar vardır onlara dikkat edilmediği sürece olumsuz olaylarla maalesef karsilasiyoruz
    0
    0
    Yanıtla