SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Çocuklu Genç Baba Hayatına Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-02-14 03:54:35
2 Çocuklu Genç Baba Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

CESEDİ EŞİ BULDU.. Malatya'da  iki çocuk babası 27 yaşındaki şahıs, gece yarısı hayatına son verdi.

Olay, Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece yarısı, Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte Sonbahar Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil bir evin birinci katında yaşayan 2 çocuk babası Bahadır T.  gece yarısı girdiği yatak odasından bir süre çıkmayınca eşi R.T. durumdan şüphelenerek odaya girdi. Eşi Bahadır T.'yi tavanda bulunan demir halkada iple asılı halde gören kadın panikle üst kattaki komşusundan yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bahadır T.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Malatyadan (3 yıl önce)
    Bahadır, iyi yürekli saf temiz bi cocuktu O kimseyi incitmedi Rabbimde onu incitmesin inşallah.. Rahat uyu kardes mekanın cennet olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Kulum beni nasıl tanırsa öyle muamele ederim Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yöneticilerin Ben tok olayım başkası açlıktan ölse banane Faiz , zekat ve sadakayı terk etme En büyük problem ise şükürsüzlük Yani bizim sıkıntımız İman zaafiyeti Kim ne yapıyorsa kendine yapıyor ve yaptığı bir kalmıyor bin oluyor zararı Bugün piyasada ne oluyorsa millet kendisi yapıyor Berber zam yapıyor niye manav zam yapmış. Manav fa diyor çiftçi zam yapmış .... hepsi ne sorsam başkasına suç atıyor maalesef acaba ben ne yaptım diyen yok, acaba suç bende mi diye sorgulayan yok ... arada dürüst samimi yardımsever birileri çıkıyor onları da yine millet susturuyor çünkü bizim halimiz şöyle "Ben susuzluktan ölsem hiç yağmur bir daha dünyaya gelmesin. Eğer ben görmezsem bir saadeti, dünya istediği gibi bozulsun."
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sana güzel bir cevap yazardım da maalesef editör yayınlanmaz ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ezbere konuşanlara diyorum.Malatyadaki ortalama intihar vaka sayılarıyla, sadece 2020-2021 yıllarındaki vaka sayısını kıyaslayan ondan sonra yorum yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne bakımdan kıyasliyoruz ona göre ağa dayı..
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    aya gitmeyi bırakalım intihara cözüm bulalım
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Türkiyede intiharların en büyük sebeplerinden biri ekonomiktir...???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dünyada en yüksek intihar oranı japonya da... Japonlar gayet zengin ve rahat hayat yaşıyorlar ihtiyaç ve sıkıntıları yok... ama intihar oranı çok yüksek acaba neden? Ekonomi mı?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyadan (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim isine bak zaten yüreğimiz yanıyor bide lüzumsuz yorumlarıniz sizin olsun benim yakınımdı sen kendi ailenle ilgilen bi zahmet bu zeka ancak sana yeter başkasına harcama!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eym44 (3 yıl önce)
    Insanlar işsizlikten kırılıyor fakir baktıkça batıyor, zenginler kodamanlarin çocukları yerleştirilen torpilli yerlerde aldıkları maaşı bile çerez niyetine yerken ,fakir geçim derdinde çaresizlikten buhran geçiriyor.siyasicileri katmayın demişler ya katın katın onların referansliklari yüzünden millet ise giremiyor.Kizilaya alım da dahi şimdiden referans arayan var nerde hak ...işler nasıl olsa istedikleri gibi donuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yattığı yer kendini incitmesin inşaAllah ????? bahadır abi sen ne yaptın bizim oralıyıdı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gompile Malatyalı (3 yıl önce)
    Gardaş bahale, siyaset garıştırmìyah da ne garıştırak. Bişe söle de garıştırah . Misal adam işsizlikten, parasızlıktan intihar ettiyse ki eden binlerce insan var, ne garıştırak abe?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük Fatih (3 yıl önce)
    Gelir dağılımındaki eşitsizlik, insanları temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz duruma getiren yanlış politikalar, en yakınından bile bi haber durumda olan bir toplum yapısı. Gelin nokta maalesef bu! Allah ailesine sabır versin, çocuklarına hayırlı bir ömür nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin,bu güzel milletimize zeval vermesin, ailesine dayanma gücü sabır versin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Malatya'da kira 1000 lira, elektrik , doğalgaz,su faturası hele de okuyan çocuk varsa, gıda fiyatları almış başını gidiyor.Ama yersen Alamanya bizi kıskanıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    insanları yalanlarla uyutuyorlar ama gerçekleri halk yaşıyor.. 300 bin kişi konut mağduru var diyor 100 bin ihlas finans mağduru kombassan mağduru ..yimpaş mağduru .....ülkenin durumu bu ..hukuk yok adalet yok geçim derdi çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza aktaş (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Dünde İstanbul da bir Batmanlı aile intihar etti Aya gitmeyi bırakın da sosyolojik olarak bu intihar sebeplerini araştırın?
    0
    0
    Yanıtla
  • genç gelecek (3 yıl önce)
    bu ölümlerin gerçek sebepleri acilen araştırılmalı. insanları intihara sebep bırakan ney. sağda solda hava atan milletvekilleri bunu yaptık şunu yaptık diyenler halkın gerçek sorunu ney bulunmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • böyle vakalar olduğunda lütfen işe siyaset karıştırmayın çünkü bu durum hem aileyi hemde başkalarını töhmet altında bırakıyor her intiharın altında böyle şeyler aramayın hiç mi memur olan yada başka biri intihar etmiyor bu durumda olan kişiler için siyaset yapmayı bırakın bunu öncelikle bir muhalif olarak değil bir insan oldugumuzu hatırlayarak düşünelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemen hemen her intiharin altinda ELBETTEKI siyaset var insanların psikolojisini bozan şeyler siyasi adımlardır insanlar aç yoksul gelir YOK AMA uzaya gideceğiz ay 'a 4 şeritli yol yapsak inanan kitlemiz var vs ülke ekonimik OLARAK YOK ediliyor bii 4 maaş alıyor orta Okul diplomasila diğer vatandas 2 üniversite mezunu çöp topluyor HADI gelde düşün malatyalı RUMUZLU zat çok acil SECIM olmalı YOKSA ülke elden gidiyor insanlar intihar ediyor AMA 5 LI MUTAHIT CETESI MUTLU
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem pilten (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    ağzınıza sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel Taşçı (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrukonusan (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi güzel kardeşim şayet ülkeyi yöneten RTE 2002 de iktidara gelirken "benim bacım bebeğine süt alamadı diye intihar ediyorsa bunun sorumlusu bu ülkeyi yönetenlerdir" diye miting meydanlarında kukreyip acıları istismar edip oy toplamasaydi (ki kendi sesinden videoları aratıp izleyebilirsin iftira atmıyoruz) bizde bugün siyaset konuşulmamalı tavsiyene uyardık. Ama kusura bakmayın 2002 de iktidara gelirken yasanan intiharı iyaset malzemesi olarak kullananlar bugün de hesap vermek zorunda vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)Dogrukonusan isimli kullanıcı yorumuna
    süper yorum dogrucu arkadas kundubek ten selam sana
    0
    0
    Yanıtla