SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Ordu Önünde Destek Gösterisi

0
Güncellendi - 2020-03-03 06:34:44
2. Ordu Önünde Destek Gösterisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sosyal medya üzerinden toplanan yüzlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile İdlib şehitleri için konvoy yaptı.

Malatya’da, Suriye'nin İdlib şehrinde gerçekleştirilen saldırıya Türk Bayrakları ile brilikte konvoy yaparak tepki gösteren Malatyalılar, 2.Ordu Komutanlığı önüne giderek askere destek verdi.

Sosyal medya üzerinde toplanan grup, Malatya Büyükşehir Belediye binasının yanında toplandı. Burada çok sayıda araç ile şehir turu yapan gurup daha sonra 2. Ordu Komutanlığı önüne gidilerek burada İstiklal Marşı okuyup askere destek verdi.

Grup burada ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez, bayrağa uzanan eller kırılsın’ sloganları attı.

Otomobilleri Türk Bayraklarıyla süsleyen gruba, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Destek eylemine at üstünde Türk Bayrağı ile katılan vatandaş da büyük ilgi gördü.

Doğanşehir ilçesinde de vatandaşlar iş yerlerine ve evlerine Türk bayrakları astı.

Doğanşehir Belediyesinden, "Gün bir beraber olma, kenetlenme ve tek yürek olma zamanıdır. Şehitlerimiz için ev ve iş yerlerinize şanlı Türk bayrağımızı asarak dünyaya bu aziz milletin bir ve beraber olduğu mesajı verelim." anonsu yapıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu kadar olumsuz yorum yapanlar ne değişiksiniz insanlar kendilerince birşeyler yapmak istiyolar oraya zamanlarını ayırıyolar VATAN SAĞOLSUN diyebiliyolar. Siz kaç yaşına gelmişsiniz hala gençliğe laf atabiliyosunuz büyümesi gereken biz gençlik değil sizsizsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korna basarak tekerlek yaparak bu ülkeyi kurtaracaksan kalsın kardeş seninki senin yaptığın showdur ilği çekmek için yaptığın jöleli saçlarınla değil dua kapılarını zorlayarak iman dolu kalbinle kafan önde yürürsün çığlığın en yüksek sesi sessiz olanıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 (4 yıl önce)
    ??????...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 (4 yıl önce)
    Allah var gam yok. şehitler ölmez vatan bölünmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim (4 yıl önce)
    Ya pardon ne yapmalarını bekliyonuz silahı kuşanıp sinirami koşsunlar.insanlar böyle günlerde birlik göstermeleri lazim ve böylece birlik beraberliği gösteriyorlar acaba birlik beraberlikten rahatsiz olanlarmi var
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)
    etkinliği veya yapılış şeklini beğenmeye bilirsiniz ama bu gençler mi kurtaracak eğitimsiz yazarak neyi eleştiriyorsunuz? şehit olan askerlerimize bakalım kaç yaşlarındalar veya eğitim seviyeleri ne? nereden biliyorsunuz bu insanlarda bir gün bir şekilde vatanı için can vermeyecek. yada siz mi klavye başında eğitiminizle kurtaracaksınız bu vatanı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Eğitim yok bilim yok teknoloji yok okumak yok 131 lerle ülke kurtarıyoruz iyiymiş valla. EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM
    0
    0
    Yanıtla
  • En güzel yorumu yapmışsınız.teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Bunlar anca korna çalar aracı bağırtır başka bişe yapamazlar yazık şu gençliğe bak ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatana feda olsun gerekirse ölürüz ????????
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Son ses müzik , kapılardan sarkıp tekbir getirmekle vatan kurtardığını zannedenler.Allah yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (4 yıl önce)
    Bu gençlikmiş ülkeyi kurtaracak vah vah halimize
    0
    0
    Yanıtla