SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Yarı Korkulu Rüya Olacağız"

0
Güncellendi - 2018-12-23 03:50:14
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor'un teknik sorumlusu Mahmut Evren, "Daha diri, daha güçlü, mücadele eden, bu ligin korkulu rüyası haline gelen bir Pütürge Belediyespor yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Evren, ligin ilk yarısıyla ilgili, "Biz göreve geldiğimizde 7 karşılaşma oynamış, gol atamamış ve puanı olmayan bir takım vardı. Bu görevi aldığımızda da spor kamuoyunda nasıl cesaret ettiğimizi sordular. Bizi bilen bilir, zor olan şeyleri seviyoruz. Önemli olan zor olanı yapabilmek. Kolay olanı herkes yapabilir. Başlamadan önce Elbistan Belediyespor karşılaşmasını izledik. O karşılaşmada da bazı olaylar çıktı ve iki sporcumuz 6'şar maç ceza aldılar. İyice yokluk içine düştük. Bu aşamada başladık. İlk 2 hafta kötü sonuçlar aldık, ardından Araban Belediyespor deplasmanından galibiyetle döndük. Ondan sonra elimizdeki dar kadro nedeniyle tekrar kötü bir sürece düştük. Kadro derinliğimiz yoktu, bundan da sıkıntı yaşadık. Elimizdeki kadroyla iyi işler yapmaya çalıştık. Sporcu kardeşlerimizle çok çalıştık, istediklerimizi yaptılar. 1920 Maraşspor maçı da dahil iyi oynadık. Kaybettik ama kazanabileceğimiz bir maçtı. Dersim 62 Spor ile sahamızda 2-2 berabere kaldık. Sporcu kardeşlerimizde işin ciddiyetine vardılar. Bu anlamda da iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık. İlk yarının son haftasında deplasmanda Kilis Belediyespor'u mağlup ettik. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkış ligin ikinci yarısında da devam edecek. Benim takımım, bu ligin en çok koşan takımıdır. İnanıyorum daha iyi olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Ligin ikinci yarısına hazırlıkların başlayacağını anlatan Evren, şunları söyledi:

"Devre arası kampından önce ufak tefek sıkıntılar var. Biz kampı düşünmüyoruz, önce sporcu kardeşlerimizin ufak tefek sıkıntıları var bunları çözeceğiz. Ondan sonra transferlerimizi yapacağız. Daha sonrada Malatya'da bir haftalık çalışmadan sonra tabi ki kamp programımız olacak."

Evren, transfer çalışmaları kapsamında anlaştıkları futbolcuların olduğunu ifade ederek, "Transfer çalışmalarımızın bittiğini söyleyebilirim. Takıma 5-6 sporcu katacağız. Daha diri, daha güçlü, mücadele eden, bu ligin korkulu rüyası haline gelen bir Pütürge Belediyespor yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Evren, transfer çalışmalarında büyük bir yol kat ettiklerini belirterek, "Belirli eksiklerimiz var. Bizim mevkiden ziyade hamle oyuncumuz hiç olmadı. 3 arkadaşımız sakattı verim alamadık. Bu arkadaşlarımız sakat sakat oynadılar. Toplamda 14 sporcumuz var. 3'ü de sakat olunca 11 sporcumuz kaldı. Kilis Belediyespor karşılaşmasında oyuncumuz Hacı'yı çatlak kaburga ile oyuna almak zorunda kaldık. Özveride bulundu, oyuna girdi ama 5 dakika oyunda kalabildi. 15 dakika 10 kişiyle oynadık. Önce kadro derinliğini yakalamak istiyoruz. Transferde stoper, orta saha, sol açık, sağ bek ve forvet alacağız. Büyük ölçüde iki yabancı oyuncuyla anlaştık. Bir iki güne kadar Malatya'da olacaklar" diye konuştu.

Grup'ta ikinci yarıda maçlarını Pütürge'de oynamak istediklerini dile getiren Evren, "Statta çalışmalar büyük oranda bitti sayılır. Büyük ihtimalle ikinci yarının ilk maçını Pütürge'de oynayacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız