SON DAKİKA
SON DEPREMLER

200 Mahallenin Yolu Yeniden Açıldı

0
Güncellendi - 2019-12-31 03:27:29
200 Mahallenin Yolu Yeniden Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde ve yüksek kesimlerde yağan karın kapattığı yolları açmak için çalışmalarını gece- gündüz aralıksız sürdürüyor.

Kent merkezinde etkisini hissettirmeyen fakat ilçelerde ve yüksek kesimlerde etkisini iyiden iyiye hissettiren kar yağışına karşın Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları 24 saat aralıksız yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler hafta sonundan bu yana kapanan 200’e yakın mahalle yolunu ulaşıma açtı. Büyükşehir Belediyesi kapanan mahalle yollarını gün içerisinde 3-4 defa açmak zorunda kalıyor. 28 mahalle yolunu ulaşıma açma çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Grup yollarında trafiğin aksadığı bölgelerde ekstra önlemler alan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da yapıyor.

Hasta çağrıları ile yolda kalmış vatandaşların çağrılarına da anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, hiç kimseyi mağdur etmiyor. Kar yağışı en çok Pütürge, Akçadağ, Arapgir, Doğanyol ve Hekimhan ilçelerinde etkili oluyor.

Çığ tehlikesinin bulunduğu grup yollarında vatandaşları uyarın ekipler bu bölgelerde kar küreme çalışmalarını sık sık yapıyor.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız