SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2019 BMW X5 fiyat ve özellikleri ile çok iddialı!

0
Güncellendi - 2018-05-26 23:59:06
2019 BMW X5 fiyat ve özellikleri ile çok iddialı!
A- A+ PAYLAŞ

BMW denilince insanların aklına öncelikle gelen araçlardır BMW X5 serisindeki araçlar. Cep telefonlarında nasıl markaların amiral gemileri varsa BMW içinde X serisi fiyat ve özellikleri ile bir amiral gemi gibi. Uzun yıllardır ülkemizde ve piyasada aktif olarak yer almakta olan BMW X5'in yeni çıkacak ve ülkemizde satışa da sunulacak olan modeli 2019 BMW X5 hakkında yapılan testlerin sonuçlarına BMW tarafından yayımlanan video ile bakacağız.

Uzun süredir arazi aracı severler tarafından takip edilen ve gizli kameralar ile sızdırılan görüntülerin ardından ünlü alman markası BMW tarafından gelen video otomobil severlerin gündemine bomba gibi düştü. BMW'nin mühendisleri ile birlikte dünyanın en zorlu parkurlarını denemek üzere Kuzey Kutbu, İsveç, Güney Afrika ve Amerika‘da yürütüğü testlerden gelen sonuçlara göre dördüncü jenerasyon X5'ler piyasadaki yerini alacaklar.

ARAZİDEN PİSTLERE HER KOŞULA UYGUN!

BMW denilince M paket her zaman normal BMW araçlara kıyasla daha öndedir. Sportif bir araç almak isteyenlerin ilk olarak uğraşmış oldukları Bmw paketi olan M paket ve M Sport paketler, yeni 2019 BMW X5 ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Adaptif süspansiyon paketi ve aktif direksiyon sistemi ile birlikte 250 beygir gücüne sahip olarak gelecek olan 2019 BMW X5, Türkiye pazarındaki vergilendirmeler ve yüksek fiyatı nedeniyle 2.0 litrelik benzinli seçenek ile satışa sunulacak. Şimdi isterseniz BMW tarafından yayımlanan videoya bakalım.

Kaynak: Teknoloji haberleri 2019 BMW X5 fiyat ve özellikleri ile çok iddialı!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız